Do vody zamícháme droždí, sůl, cukr a necháme vzejít kvásek. Pak vlít do mouky s octem. Propracujeme a necháme kynout. Po vykynutí uždibujeme kousky, které vyválíme dokulata do velikosti talíře. Na jednu stranu dáváme podušené kysané zelí. Přiklopíme a umačkáme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Rambo
|7. 7. 2011 11:14
Je to moc dobré dá se tam dát i na kostičky nakrájený a osmažený s cibulkou salám nejlepší je gothaj,se zelím je to také moc dobré, ale ze všech integrijencí co jsem zkoušel je nej nej nejlepší ( nastrouhat jablíčka na struhadle osladit je, osmahnout na oleji, aby se ten cukr vpil do jablíček a pak naplnit ) naplnit lángoše a dát péct po upečení " POCUKROVAT " je to boží jídlo a dětem sladká tečka po jídle. Dá se to jíst i studené a dětem do školy na svačinu,a nám dospělím do práce. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3