Maso omyjeme a velmi lehce naklepeme. Cibuli nakrájíme na kostičky. Žampiony očistíme a nastrouháme je. Cibuli osmahneme na másle, přidáme žampiony a orestujeme. Přimícháme petrželku. Maso osolíme, potřeme žampionovou směsí a do středu dáme na kousky pokrájená játra. Maso překlopíme a okraje sepneme párátkem nebo ovážeme nití.
2
Troubu rozpálíme na 200 °C. Rolky prudce osmahneme na oleji, dáme do pekáčku, podlijeme vínem a asi hodinu přikryté pečeme. Odklopíme a maso 20 minut dopékáme. Rolky vyjmeme, omáčku zjemníme smetanou a povaříme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Veronika
|15. 4. 2012 13:19
tak dnes jsem tento recept vyzkoušela,byl to teda boj zamotat a trošku se to při krájení rozpadalo,ale ta chuť byla výborná...celá rodina si to chválila,že to bylo luxusní <3 jen jsem omáčku lehce zahustila a bílé víno jsem nelěa,tak jsem dala růžový chenet a naprosto úžasné ;-)