Je to výborný, měla jsem úspěch. Vyzkoušela jsem i smažení podle Jany. Opravdu to funguje bezvadně. Dík za skvělou radu
Jano, díky moc za radu, určitě vyzkouším
Pro Aju:Vylozim si plech pecicim papirem,nebo alobalem.Kdyz pouzivam horkovzdusnou troubu,tak alobal nepouzivam.Naliji trosku oleje a rozetru po plechu.Naskladate potraviny na pomasteny plech ,zvrchu peroutkou maso trosku omastim a dam do trouby pecti,na vyssi teplotu.Tak asi 190 az 200 stupnu.Za 15-20 minut obratita je "usmazeno".Kvetak trosku omastim vice,ale treba zase na karbanatky neni potreba tak moc.Zkuste to,take jsem tomu neverila.Usetri se hodne zbytecneho omastku,prepaleneho tuku a casu stani u plotny.Rozhodne je to zdravejsi zpusob smazeni a i chutnejsi.
To by mě zajímalo s tím smažením v troubě, nemohla byste to trochu popsat? Je to fakt zajímavé
Marsi,nebojte se,suche to nebude."smazim "timto zpusobem vse.Karbanatky,kvetak,ryby a pod."pocakam"navrch trochu olejem.Nesmite to dlouho susit v troube.
Janko..pak to ale nebude ono a bude to suché jak šlak...:o))
Misto smazeni je lepsi dat do trouby na 190 stupnu,potrit pecici papir a usetrime spoustu zbytecnych kalorii.
Fakt dobré, kombinace nivy a hrušky je vynikající
MŇAMKA, ořechy, hruška, niva prostě paráda
Výborný oběd
Nemá chybu
Moc dobré řízky. Nemá někdo zkušenosti jestli se dá naplnit Hermelínem místo Nivou, aby byla změna?
Senzační
Nechal jsem se nalákat, fakt mňamka
Výborné, dnešní oběd mi každý chválil, pikantní, jemné hruškou, fakt mňamka