• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou
Napište svůj komentář k receptu

Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 4
      ks vlašské ořechy
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kari
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • 120
      g sýr niva
    • 1
      ks hrušky oloupaná syrová nebo kompotovaná
    • 2
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 80
      g hladká mouka
    • tuk na fritování

Postup přípravy receptu

1
Řízky lehce naklepeme, posolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme asi hodinu odpočinout. Potom nakrájíme na špalíčky nivu, na dílky hrušku a nasekáme jádra ořechů. Řízky naplníme dílkem nivy, hrušky, ořechy a poprášíme kari kořením, přeložíme pevně upevníme párátky, a obalíme v trojobalu. Máme-li řízky vyšší, tak nepřekládáme, ale nařízneme do nich kapsu. Smažíme asi 8 minut ve fritovacím hrnci při 170 °C. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Plněné šunkové řízečky

Plněné šunkové řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gábina | 12. 6. 2006 08:57

    Je to výborný, měla jsem úspěch. Vyzkoušela jsem i smažení podle Jany. Opravdu to funguje bezvadně. Dík za skvělou radu

  • Aja | 22. 5. 2006 19:37

    Jano, díky moc za radu, určitě vyzkouším

  • Jana | 22. 5. 2006 17:58

    Pro Aju:Vylozim si plech pecicim papirem,nebo alobalem.Kdyz pouzivam horkovzdusnou troubu,tak alobal nepouzivam.Naliji trosku oleje a rozetru po plechu.Naskladate potraviny na pomasteny plech ,zvrchu peroutkou maso trosku omastim a dam do trouby pecti,na vyssi teplotu.Tak asi 190 az 200 stupnu.Za 15-20 minut obratita je "usmazeno".Kvetak trosku omastim vice,ale treba zase na karbanatky neni potreba tak moc.Zkuste to,take jsem tomu neverila.Usetri se hodne zbytecneho omastku,prepaleneho tuku a casu stani u plotny.Rozhodne je to zdravejsi zpusob smazeni a i chutnejsi.

  • Aja | 19. 5. 2006 22:32

    To by mě zajímalo s tím smažením v troubě, nemohla byste to trochu popsat? Je to fakt zajímavé

  • Jana | 19. 5. 2006 19:28

    Marsi,nebojte se,suche to nebude."smazim "timto zpusobem vse.Karbanatky,kvetak,ryby a pod."pocakam"navrch trochu olejem.Nesmite to dlouho susit v troube.

  • Marsí | 19. 5. 2006 09:51

    Janko..pak to ale nebude ono a bude to suché jak šlak...:o))

  • Jana | 19. 5. 2006 05:56

    Misto smazeni je lepsi dat do trouby na 190 stupnu,potrit pecici papir a usetrime spoustu zbytecnych kalorii.

  • Anonym | 18. 5. 2006 19:36

    Fakt dobré, kombinace nivy a hrušky je vynikající

  • Anonym | 18. 5. 2006 18:33

    MŇAMKA, ořechy, hruška, niva prostě paráda

  • Kajina | 9. 4. 2006 18:17

    Výborný oběd

  • Květa Dostálová | 8. 4. 2006 20:49

    Nemá chybu

  • Anonym | 1. 2. 2006 21:53

    Moc dobré řízky. Nemá někdo zkušenosti jestli se dá naplnit Hermelínem místo Nivou, aby byla změna?

  • Hana Janů | 10. 6. 2005 20:17

    Senzační

  • Lubor | 5. 6. 2005 19:23

    Nechal jsem se nalákat, fakt mňamka

  • Vlastimila Vacková | 4. 6. 2005 20:07

    Výborné, dnešní oběd mi každý chválil, pikantní, jemné hruškou, fakt mňamka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hrušky Kari Kuřecí maso Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Niva Tuk Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Pizza – Langoše

Pizza – Langoše

Barvená velikonoční vejce v cibulových slupkách

Barvená velikonoční vejce v…

Dortíčky se šlehačkou

Dortíčky se šlehačkou

Kokosovo-tvarohový dort

Kokosovo-tvarohový dort

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
31
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
31
Dýňová tortila
Dýňová tortila
26
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
AHA.cz Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Odpadlík Lorenzo Lamas: Šestý rozvod!

Odpadlík Lorenzo Lamas: Šestý rozvod!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact