Do kotlet uděláme kapsu a naplníme nádivkou, uzavřeme párátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Do kastrolu vlijeme výpek, dáme cibuli, celé stroužky česneku a cibuli nakrájenou na kolečka a kotlety. Podlijeme vodou a dusíme asi 30 minut. Poté bez pokličky dalších 20 minut. Poté kotlety vyndáme, výpek rozmixujeme nebo přecedíme a vlijeme smetanu. Vložíme zpět kotlety, provaříme a podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hedvika
|27. 2. 2007 13:46
Já vždy zapomenu tu smetanu vyndat z lednice, a tak do ní rychle vmíchám 1-2 lžíce horké tekutiny z toho co vařím.Teplota se vyrovná a pak to klidně vmíchám do pokrmu.Nikdy se to nesrazí.Včas vyndat z ledničky je také varianta,ale kdo na to má pamatovat?.-))
englicka marketa
|27. 2. 2007 11:57
smetanu vždy vyndám z ledničky alespoň hodinu než jí přidám do jídla.Než jí vleji tak jí zředím jěště tím výpečkem pak nemá šanci se zdrcnout...
Zuzana
|26. 2. 2007 20:31
Kotlety jsem naplnila vaječinou s hřbkama a uzeným. Jen jsem nějak nevychytala tu smetanu, trochu se mi na pekáči zdrcla, tak jsem ji musela pak zvlášť rozmixovat. Mě se to moc nepovedlo. Nevím kde jsem udělala chybu.
Eva Horáková
|21. 2. 2007 09:22
moc dobré,kotlety jsem naplnila směsí mletého masa a sýra a myslela jsem ,že manžel a syn sní i talíř...díky za bezva recept.
Pupa
|19. 2. 2007 20:39
Mňam!!!
Miriam
|19. 2. 2007 16:49
kotlety na smetaně dělám běžně,ale nikdy mě nenapadlo je naplnit,bezva nápad,o víkendu vyzkouším a dám vědět...