Jasně, tohle mohu mlsat po celý rok :-) Jen do menu bych v této době zařadila ještě stále dostupné čerstvé suroviny O:-)
Laděnko, ale tohle můýeš mlsat i teď na podzim.... Usušíš švestky a šup - uděláš malou mňamku k televizi :-)
Tento recept je u nás oblíben jako "Švábi"a dělá ho má tchýně.A je velmi rychle snězen.Petra
Mohou se obalovat v kokosové moučce a dělá se to po namočení do polevy. Pokud chcete mít tenounkou vrstvu polevy, poradím malou fintu: naplním datle mandlemi a dám je na tácku do mrazničky - tak na 2 - 3 hodiny, ale klidně přes noc. Potom je rychle ponořuji do horké polevy - na ledovém povrchu okamžitě tenká vrstva ztuhne, to co ještě okape pak vrátím zpět do polevy a opět rozpustím :o))).
V kokosové moučce obalujete až po namočení v polevě?
Taktéž obaluji ještě v kokosové moučce,moc pěkně to vypadá i chutná. Jo, a sušené švestky se dají koupit i vypeckované, takže je to opravdu rychlovka.
Plněné švestky ještě obaluji v kokosové moučce.
Švestky je dobré předem namočit do rumu (pro dospěláky)
Plněné švestky dělám každý rok, nedávám mandle, ale vlašské ořechy. ´Patří k nejoblíbenějším.