Brambory plněné ementálem a uzeným…
Toasty s ementálem
Plněné cukety krabím masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá a chutná večeře. Do směsi jsem přidala trochu sušeného česneku, místo petrželky jsem dala oregano a místo ementálu goudu. Moc jsme si pochutnali. Dávám do oblíbených cuketových receptů.
Mrkev po indicku
Polévka z uzeného masa II.
Zapečené brambory se žampiony
Jahodová limonáda
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Pečený Pangasius
Gratinované brambory (nejen) se…
Přírodní plátek s fazolkami
Špenátový salát s mozzarellou
Pikantní vepřová pečínka
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci