Brambory plněné ementálem a uzeným…
Toasty s ementálem
Plněné cukety krabím masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá a chutná večeře. Do směsi jsem přidala trochu sušeného česneku, místo petrželky jsem dala oregano a místo ementálu goudu. Moc jsme si pochutnali. Dávám do oblíbených cuketových receptů.
Husí játra jako předkrm
Linecké banánky
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Psí keksy
Jednoduchá rajská polévka s paprikou
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Kotlety v omáčce s hlívou
Sirup ze smrkových výhonků
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Krůtí guláš s těstovinami
Polévka z červené řepy
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem