Brambory plněné ementálem a uzeným…
Toasty s ementálem
Plněné cukety krabím masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá a chutná večeře. Do směsi jsem přidala trochu sušeného česneku, místo petrželky jsem dala oregano a místo ementálu goudu. Moc jsme si pochutnali. Dávám do oblíbených cuketových receptů.
Kremrole se šlehačkou
Fofr cuketa na řecký způsob
Švestkové buchty
Hovězí zázvorový guláš
Osvěžující rybízové želé
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Müsli tyčinky II.
Mozzarella na gril, pánev nebo do…
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem