Brambory plněné ementálem a uzeným…
Toasty s ementálem
Plněné cukety krabím masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá a chutná večeře. Do směsi jsem přidala trochu sušeného česneku, místo petrželky jsem dala oregano a místo ementálu goudu. Moc jsme si pochutnali. Dávám do oblíbených cuketových receptů.
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Americký koláč
Kuřecí prsa na citronu
Špekové knedlíky v alobalu
Zelný salát s jablkem a mrkví
Barevné pomazánky - z červené řepy
Pivní výpečky s bramborovými noky
Kuřecí kari s mangem a rýží
Portobello s nivou a šunkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory