Brambory plněné ementálem a uzeným…
Toasty s ementálem
Plněné cukety krabím masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá a chutná večeře. Do směsi jsem přidala trochu sušeného česneku, místo petrželky jsem dala oregano a místo ementálu goudu. Moc jsme si pochutnali. Dávám do oblíbených cuketových receptů.
Starodávné buchty
Bramborové placky se špenátovým…
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Srnčí hřbet na liškách
Tiramisu s piškoty
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Rýže s vejci
Fenyklová polévka
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem