Na mírném ohni necháme oddělené rozpustit obě čokolády rozlámané na kousky. Do hořké čokolády přidáme 30 g másla. Když je tato hmota zcela rozpuštěná, přemístíme ji vařečkou na pergamenový papír a rozetřeme (aby vznikly lístky). Uložíme do chladničky.
2
Želatinu dáme nabobtnat do sklenice se studenou vodou; přebytečnou vodu pak vymačkáme.
3
V elektrickém šlehači ušleháme hodně vychlazenou smetanu ke šlehání a uložíme ji v chladnu.
4
Žloutky rozšleháme v nerezovém kotlíku umístěném ve vodní lázni. Přidáme nejdřív cukrový sirup a stále šleháme po dobu 5 minut, pak přidáme želatinu. Odstavíme z ohně a šleháme až do vychladnutí.
5
Toto šodó vmícháme po malých dávkách do bílé čokolády. Na talíři jej potom a v asi centimetrové vrstvě natíráme na lístky čokolády, které jsme rozdělili na dva díly. Lístky skládáme na sebe. Končíme vrstvou krému.