• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněná zelenina po řecku
Napište svůj komentář k receptu

Plněná zelenina po řecku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněná zelenina po řecku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks cuketa 2-3
    • 3
      ks brambory 2-3
    • olivový olej nebo jakýkoliv jiný
    • rajčata ne moc zralá
    • 3
      ks paprika ne podlouhlé
  • Náplň
    • pepř mletý
    • sůl
    • cibule
    • 300
      g hovězí maso sekaná
    • 1
      hrnek rýže která se rychle vaří
    • petrželka
    • oregáno podle chuti
    • 2
      lžíce rajský protlak nebo 2 zralá rajčata
    • nové koření prášek

Postup přípravy receptu

1
Papriky odřízneme kousek od stopky, vytáhneme semínka, opláchneme a vložíme do pekáče. Cukety také odřízneme z jedné strany a lžičkou vytáhneme opatrně vnitřek. To stejné uděláme i s rajčaty (dužninu z rajčat použijeme do náplně). Brambory jen očistíme a nakrájíme na hrubé hranolky. Osolíme a opepříme podle chuti.
2
Náplň: na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli mírně do zlatova, přidáme sekanou, necháme trochu prosmažit. Pak přidáme nastrouhanou dužninu z rajčat, jemně nakrájenou petržel, oregáno, pepř, sůl (můžeme taky připravit v mixéru rajčata, petržel atd.). Necháme chvíli povařit, až se polovina tekutiny vstřebá, vložíme dobře propláchnoutou rýži. Mícháme dalších asi 5 minut. Náplň stáhneme z plotny a plníme zeleninu (jestli chcete můžete do každé zeleniny dolít trochu vody, ale opravdu jen trochu). Mezi zeleninu dáme brambory, odříznuté vršky vložíme na zeleninu, mírně polijeme olejem, asi 1/2 vody a pečeme v troubě asi 45-60 minut. Do náplně můžete dát cokoliv dům dá. Také to může být jen rýže s různými přísadami, jednoduše co kdo a chce a má rád. Možná že to je na pohled těžké, ale věřte, že tady v Řecku je to jedno z jednoduchých jídel.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecký salát po řecku

Řecký salát po řecku

Kuře po řecku II.

Kuře po řecku II.

Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kuchařka on-line | 15. 5. 2005 19:28

    Pokud chcete být pod receptem uvedena jako autor, musíte při přidávání nového receptu zaškrtnout "Souhlasím s uveřejněním kontaktu na autora receptu (Jméno, Příjmení, e-mail) u zaslaného receptu."

  • Petrula M | 15. 5. 2005 12:02

    trochu me mrzi ze jste muj recept trochu zmenili,ale hlavne ze jste nedali me jmeno... petrula(petra)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Cuketa Hovězí maso Nové koření Olivový olej Oregáno Paprika Pepř mletý Petrželka Rajčata Rajský protlak Rýže Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínské nudle s masem a žampióny

Čínské nudle s masem a žampióny

Mrkvový dort s mandlemi

Mrkvový dort s mandlemi

Pikantní pečené kuře na rajčatech

Pikantní pečené kuře na rajčatech

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Ostrá barbecue marináda BBQ

Ostrá barbecue marináda BBQ

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

141
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
81
Špenátové lasagne
Špenátové lasagne
47
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
38
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
30
Rybí polévka s rajčaty
Rybí polévka s rajčaty

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Plněná zelenina po řecku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact