Tak vyzkoušeno. Solamyl nebyl v mase vůbec znát a tvar držela taky dobře, hořčice jsem dala 4 lžíce a trochu sušeného česneku, mňam.
Normalne solamyl taky nepouzivam, ale asi zacnu! Prvne mi ta potvora nepraskla a to byl teda uspech, protoze mam vzdycky vztek!
Pájo, já nedávám ani to vejce,ani mouku či solamyl jen maso ,mléko,sýr.To maso z toho mléka mírně vymačkám.
:-(...solamyl pochopitelně do masové směsi :-)
Ano,z bůčku dělávám také sekanou či karboše.Jen pomletý bůček,vejce a místo šlehačky mléko a strouhaný sýr,sůl.pepř.Řádně promíchat!Mouka do sekané neexistuje,tu nedávám.Je to senzace a kor plněná.:-)
Jo, ještě jsem zapomněla je to výborné hodnotím za 1.
Někam se ztratil ten solamyl, ale předpokládám, že ho dáváš dovnitř do masa, aby lépe drželo při pečení. Já někdy dělám tak že pomletý bůček zaliju JEN mlékem, ono veme tu tučnost z bůčku a nechám stát několik hodin - třeba i do rána v lednici a pak teprve dělám sekanou a nebo přidám strouhaný sýr cihlu a tvaruju placičky a ty peču na pánvi na oleji. Jen mírně solím - sýr je slaný.