• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Napište svůj komentář k receptu

Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou

autor: pippiva
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Testo
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 200
      g máslo
    • 120
      ml studená voda
    • 1
      ks vejce
    • sůl 1 lzicka
  • Napln
    • 2
      ks vařené brambory varene na pare(jsou chutove lepsi)
    • 200
      g bazalkové pesto
    • 200
      g ricotta
    • šunka par platku
    • vejce na potreni

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme jej odpočinout 30 minut v lednici.
2
Na pečícím papíře posypaném moukou vyvalíme polovinu těsta, těsto se snažíme vyválet do tvaru obdelníku (podle plechu, ja použila nízký plech 30 cm na 35 cm) a i s pečícím papírem těsto přendáme do plechu. Brambory nakrájíme na tenké plátky a naneseme na těsto (necháme volné okraje) a natřeme pestem, pak lžičkou nanašíme kopečky ricotty. Můžeme jemně posolit, ale pesto je většinou dost slané. Šunku natrháme na malé kousky, které nepravidelné naklademe na pizzu. Pokud chceme, můžeme jemně posypat parmazánem - není nutno.
3
Vyvalíme druhou polovinu těsta a opatrně přeneseme na pizzu, tak aby se nam dotýkaly okraje spodní a vrchní vrstvy těsta. Okraje potřeme vejcem a spojíme (spojené je přehneme a zamáčkneme vidličkou). Vrstvu těsta propícháme, potřeme vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C po dobu 20 - 25 minut. Necháme trochu vychladnout a podáváme nakrájené na kousky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roláda z panenky s bazalkovým pestem

Roláda z panenky s bazalkovým pestem

Mozzarella s bazalkovým pestem

Mozzarella s bazalkovým pestem

Ryba v papilotě s bazalkovým pestem

Ryba v papilotě s bazalkovým pestem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 7. 9. 2013 22:10

    Neuvěřitelně dobré! Za začátku jsem měla obavy z těch brambor, ale výsledná kombinace byla opravdu lahůdkou. Byli jsme nadšení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalkové pesto Máslo Polohrubá mouka Ricotta Studená voda Sůl Šunka Vařené brambory Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Vávrovo pečené kuře s bramborami

Vávrovo pečené kuře s bramborami

Houskový knedlík

Houskový knedlík

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Šneci nejen s tvarohem

Šneci nejen s tvarohem

Jednoduchá kávová roláda

Jednoduchá kávová roláda

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Klasické lečo
Klasické lečo
23
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki
20
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Šok u Madonny: Chtěla se zabít!

Šok u Madonny: Chtěla se zabít!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Pletýnky z domácí pekárny
Pletýnky z domácí pekárny
Pletýnky, uzly
Pletýnky, uzly
Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu
Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu
Plněná bageta
Plněná bageta
Plněná ciabatta
Plněná ciabatta
Plněná cuketa
Plněná cuketa
  • Recepty.cz
  • Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact