• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Napište svůj komentář k receptu

Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou

autor: pippiva
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Testo
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 200
      g máslo
    • 120
      ml studená voda
    • 1
      ks vejce
    • sůl 1 lzicka
  • Napln
    • 2
      ks vařené brambory varene na pare(jsou chutove lepsi)
    • 200
      g bazalkové pesto
    • 200
      g ricotta
    • šunka par platku
    • vejce na potreni

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme jej odpočinout 30 minut v lednici.
2
Na pečícím papíře posypaném moukou vyvalíme polovinu těsta, těsto se snažíme vyválet do tvaru obdelníku (podle plechu, ja použila nízký plech 30 cm na 35 cm) a i s pečícím papírem těsto přendáme do plechu. Brambory nakrájíme na tenké plátky a naneseme na těsto (necháme volné okraje) a natřeme pestem, pak lžičkou nanašíme kopečky ricotty. Můžeme jemně posolit, ale pesto je většinou dost slané. Šunku natrháme na malé kousky, které nepravidelné naklademe na pizzu. Pokud chceme, můžeme jemně posypat parmazánem - není nutno.
3
Vyvalíme druhou polovinu těsta a opatrně přeneseme na pizzu, tak aby se nam dotýkaly okraje spodní a vrchní vrstvy těsta. Okraje potřeme vejcem a spojíme (spojené je přehneme a zamáčkneme vidličkou). Vrstvu těsta propícháme, potřeme vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C po dobu 20 - 25 minut. Necháme trochu vychladnout a podáváme nakrájené na kousky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roláda z panenky s bazalkovým pestem

Roláda z panenky s bazalkovým pestem

Mozzarella s bazalkovým pestem

Mozzarella s bazalkovým pestem

Ryba v papilotě s bazalkovým pestem

Ryba v papilotě s bazalkovým pestem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 7. 9. 2013 22:10

    Neuvěřitelně dobré! Za začátku jsem měla obavy z těch brambor, ale výsledná kombinace byla opravdu lahůdkou. Byli jsme nadšení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalkové pesto Máslo Polohrubá mouka Ricotta Studená voda Sůl Šunka Vařené brambory Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosky raz dva

Kokosky raz dva

Plněná kuřecí prsa

Plněná kuřecí prsa

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Tortelloni alla panna

Tortelloni alla panna

Mikrovlnkové rychloMUFFINY

Mikrovlnkové rychloMUFFINY

Pohádkový čokoládový dort

Pohádkový čokoládový dort

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

Pizza z celozrnné mouky

Pizza z celozrnné mouky

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

63
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
39
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
36
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
30
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
27
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Pletýnky z domácí pekárny
Pletýnky z domácí pekárny
Pletýnky, uzly
Pletýnky, uzly
Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu
Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu
Plněná bageta
Plněná bageta
Plněná ciabatta
Plněná ciabatta
Plněná cuketa
Plněná cuketa
  • Recepty.cz
  • Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact