• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Napište svůj komentář k receptu

Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou

autor: pippiva
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Testo
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 200
      g máslo
    • 120
      ml studená voda
    • 1
      ks vejce
    • sůl 1 lzicka
  • Napln
    • 2
      ks vařené brambory varene na pare(jsou chutove lepsi)
    • 200
      g bazalkové pesto
    • 200
      g ricotta
    • šunka par platku
    • vejce na potreni

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme jej odpočinout 30 minut v lednici.
2
Na pečícím papíře posypaném moukou vyvalíme polovinu těsta, těsto se snažíme vyválet do tvaru obdelníku (podle plechu, ja použila nízký plech 30 cm na 35 cm) a i s pečícím papírem těsto přendáme do plechu. Brambory nakrájíme na tenké plátky a naneseme na těsto (necháme volné okraje) a natřeme pestem, pak lžičkou nanašíme kopečky ricotty. Můžeme jemně posolit, ale pesto je většinou dost slané. Šunku natrháme na malé kousky, které nepravidelné naklademe na pizzu. Pokud chceme, můžeme jemně posypat parmazánem - není nutno.
3
Vyvalíme druhou polovinu těsta a opatrně přeneseme na pizzu, tak aby se nam dotýkaly okraje spodní a vrchní vrstvy těsta. Okraje potřeme vejcem a spojíme (spojené je přehneme a zamáčkneme vidličkou). Vrstvu těsta propícháme, potřeme vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C po dobu 20 - 25 minut. Necháme trochu vychladnout a podáváme nakrájené na kousky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roláda z panenky s bazalkovým pestem

Roláda z panenky s bazalkovým pestem

Mozzarella s bazalkovým pestem

Mozzarella s bazalkovým pestem

Ryba v papilotě s bazalkovým pestem

Ryba v papilotě s bazalkovým pestem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 7. 9. 2013 22:10

    Neuvěřitelně dobré! Za začátku jsem měla obavy z těch brambor, ale výsledná kombinace byla opravdu lahůdkou. Byli jsme nadšení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalkové pesto Máslo Polohrubá mouka Ricotta Studená voda Sůl Šunka Vařené brambory Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Borůvková buchta

Borůvková buchta

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou

Těstovinový salát s nakládanou…

Hrníčkový šlehačkový dort

Hrníčkový šlehačkový dort

Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Bramborové knedlíky plněné cibulovo…

Feferonková pasta

Feferonková pasta

Salát z buřtů

Salát z buřtů

Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

71
Celerový krém
Celerový krém
65
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
50
Mrkvový hummus s pestem
Mrkvový hummus s pestem
41
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
39
Jednoduchá omáčka na špagety
Jednoduchá omáčka na…

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Lešek Semelka (74) zdrcený po smrti dcery, zpěvačky Heleny Zeťové: Skončil v ústavu!

Lešek Semelka (74) zdrcený po smrti dcery, zpěvačky Heleny Zeťové: Skončil v ústavu!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Další doporučené recepty:

Pletýnky z domácí pekárny
Pletýnky z domácí pekárny
Pletýnky, uzly
Pletýnky, uzly
Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu
Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu
Plněná bageta
Plněná bageta
Plněná ciabatta
Plněná ciabatta
Plněná cuketa
Plněná cuketa
  • Recepty.cz
  • Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact