• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněná masová roláda
Napište svůj komentář k receptu

Plněná masová roláda

autor: 25
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněná masová roláda
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg mleté maso smíšené
    • pepř mletý
    • 3
      lžíce škrob
    • sůl
    • 8
      ks vejce
    • 0,50
      kg sekaná drůbeží, mražená
    • mléko 2 - 2,5 dcl
    • párky tenké až 5 nožiček podle délky
    • slanina 20 - 25 dkg
    • 2
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso s rozmraženou sekanou, škrobem, pepřem, solí (opatrně maso bývá slané) promícháme v míse nejlépe rukou, při čemž pomalu přiléváme mléko. Přikryté necháme v lednici do druhého dne, poté vyndáme a směs rozdělíme na půl.
2
Polovinu rozprostřeme na igelit do obdelníku o tloušťce asi tak 2cm. Na pánvičce usmažíme vajíčka na kousku másla. Vejce naneseme na maso, na ně poklademe slaninu a položíme párek (propíchaný nožem, aby nepraskl) kousek od kraje, který začneme smotávat na roládu. Hotovou roládu dáme do pekáče vymazaného olejem a uhladíme mokrou rukou i patky. Postup opakujeme s druhou půlkou.
3
Pečeme tak na 200 C a 1 - 1 a 1,2 hodiny podle velikosti, nezapomeneme podlévat vodou. Začínáme péct přikrytou, ke konci odkryjeme na kůrčičku.
4
Příloha cokoliv z brambotr nebo chleba. Dobré pohoštění i pro návštěvy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Plněná sýrová roláda

Plněná sýrová roláda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča Sládková | 5. 6. 2009 18:26

    Mirko, předpokládám, že ty špagety nebyly pak k jídlu, že. A nespálily se? Jinak mne tvůj nápad zaujal, dcera sekanou miluje a takto naplněná a vytvarovaná by se jí moc líbila...

  • Miroslava Severová | 5. 6. 2009 14:15

    mlouvám se má být "čumáček"

  • Miroslava Severová | 5. 6. 2009 14:14

    Podobnou plněnou sekanou jsem dělala nedávno (oslava narozenin), nedávala jsem na igelit, ale první části sekané jsem udělala obdélník přímo v pekáčku v kterém jsem pekla, na to náplň - dle chuti, já vejce vařené,uzenina,červ. steril.paprika, na to jsem plácla druhou část sekané a mokrýma rukama vytvarovala sekanou do tvaru ježka, protáhla čukáček, místo očí nové koření a coby bodlinky jsem napíchala přelomené špagety. Po upečení to bylo moc hezké a také dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Pečení Smažení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Mléko Mleté maso Párky Pepř mletý Sekaná Škrob Slanina Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí guláš se zeleninou

Špenátová pomazánka

Špenátová pomazánka

Rafaelo

Rafaelo

Avokádová pomazánka II.

Avokádová pomazánka II.

Jablečné těstoviny s tvarohem

Jablečné těstoviny s tvarohem

Dýňová polévka III.

Dýňová polévka III.

Řízky v zakysané smetaně

Řízky v zakysané smetaně

Bábovka z marmelády (džemu)

Bábovka z marmelády (džemu)

Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem

Zeleninový salát s lososem a…

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Kuře na bramborách z remosky
Kuře na bramborách z…
12
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Myslivcová už toho má dost: Konec ponižování!

Myslivcová už toho má dost: Konec ponižování!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • Plněná masová roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact