Prsa naklepeme a nařízneme tak, aby se nám v nich vytvořila "kapsa". Maso posypeme grilovacím kořením, a pořádně rozetřeme prsty, aby koření dobře drželo. Poté už jen do kapsy vložíme plátek šunky a tvrdého sýra. Sýr může být i nastrouhaný, ale maso se potom hůře smaží.
Delate si srandu??? Nacpat do kurecich prsou sunku a syr opect a tomu rikate recept??? Klasicka ceska kuchyne, kdyz nevim, co s tim, tak tam nacpu sunku a syr
Markéta Kohútová
|8. 7. 2007 22:27
Sylva: předně se omlouvám za opožděnou reakci...prsa jsem v trojobalu nedělala.. jen jsem je posypala grilovacím kořením a vklepala to tam prsty, aby se koření udrželo pořádně a neodpadalo..
Hela -
|25. 6. 2007 16:51
Prosím Kuchařku on-line o opravu v mém komentáři. Správně má být ...v jemně nakrájených nudličkách rohlíku. Jemně nastrouhané nudličky jsou blbost, těžko by se tak dal rohlík nastrouhat. Děkuji.
Hela -
|25. 6. 2007 15:56
Lepší než šunka je v tom debrecínka. Dělám již leta. Je to recept Stelly Zázvorkové. A ta pak doporučovala po obalení v trojobalu znovu namočit jednu stranu do vejce a a pak v jemně nastrouhaných nudličkách trochu oschlého rohlíku. Tento recept jsem již dávala jako Vychytávka ke klasickému řízku.