U křídel odřízneme nejmenší část, v kloubu je nařízneme a utvoříme otvor, kterým uvolníme kapsičku a tuto naplníme nádivkou.
2
Nádivka: oloupanou cibuli, žampiony, salám, slaninu a játra pomeleme, česnek rozetřeme se solí, přidáme koření a sůl. Vše spojíme vejcem, podle potřeby doplníme storuhankou a dobře promícháme.
3
Křídla obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích s mlékem a v prosáté strouhance. Vložíme do hlubší pánve s rozehřátým olejem a zvolna po obou stranách smažíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Helena Kučerová
|19. 2. 2007 13:10
Vyzkoušela jsem o víkendu. Pravda, bylo to trošku pracné, hlavně než jsem přišla na to, jak dostat pod kůži náplň, aniž bych kapsičku protrhla. Nakonec jsem si pomohla druhou stranou kávové lžičky (nesmí být špičatá). Když jsem viděla, jaký měl tento oběd u strávníků úspěch, určitě budu dělat častěji. Jo, a protože mi zbylo dost nádivky, trošku jsem ji zahustila a usmažila z ní karbanátky obalované v trojbalu. Taky moc dobré.