Brambory uvaříme ve slupce, horké oloupeme a rozmačkáme na větší kousky vidličkou.
2
Česnek oloupeme a prolisuje.
3
Nivu a eidam nastrouháme, smícháme se šlehačkou a prolisovaným česnekem. Vymažeme zapékací misku, vložíme do ní brambory a zalijeme je připravenou směsí. Troubu rozehřejeme na 180 °C a zapékáme v troubě asi 30 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jarča Ch.
|6. 11. 2008 10:57
Neskutečná dobrota. Dávám 1+
Alena Boukalova
|30. 9. 2008 19:42
jj také tento recept znám již dlouho a já přidávám kuřecí prsíčka,nebo krůtí,no je to asi jedno jaké maso tam přidáte,jen ho osolím a opepřím a orestuji,přidám k bramborám a zaleju směsí :-)))
Leňulínek
|17. 6. 2008 12:27
Přidávám ještě cibulku osmaženou na másle. Na cibulce osmažím ještě špekáčky. Nemá chybu. :-)
Ema Šťastná
|7. 2. 2008 19:33
tenhle recept je u nás už skoro tradicí. Je to rychlé a velice dobré, prověřené léty!!sama jsem ho sem chtěla přidat!:-)
Alena Hanusová
|26. 5. 2006 08:25
Mňam! To musí být opavdu skvělé! Určitě vyzkouším! Děkuju!
vlastibulka
|22. 5. 2006 14:12
Tento recept poznam a inovovala som ho tak, ze eidam som nahradila encianom a potom uz stacil len jeden trojuholnik nivy.