Zelí nakrájíme na drobno, přimícháme vejce, na proužky nakrájený salám, sekanou nať, sůl, kmín a tolik mouky, aby vzniklo těsto husté jako na bramborové placky. Na rozpáleném oleji smažíme menší placky. Podáváme s čajem.
Děkuji za recept na rychlé a výborné jídlo. Místo salámu jsem přidala zbytek uzeného hov. jazyka a trochu škvarků. Super. :-)
Míša Šolarová
|19. 8. 2011 14:19
Dobrý tip na něco dobrého k pivku. Ještě jsem recept vylepšila místo salámu přidáním škvarků a těsto smažit samozřejmě na sádle :-)
Jitka Malinová
|21. 2. 2006 11:16
My zase děláme jako bramborák, přidáme česnek a majoránku, ale salám nedáváme. Na sklenici zelí jedno vajíčko stačí. Výborná chuťovka k pivu nebo vínu.
Eva Furianová
|21. 2. 2006 11:14
Milujeme rýchle a dobré recepty..-)))Díky..Hodnotím kladne.-))))
Jaroslava Oumarová
|21. 2. 2006 10:21
Ano, já do nich ani vejce nedávám, jen zelí, špek nebo salám a spojím hladkou moukou. Jednoduchost sama a je to výborné:-))
Marie Horáková
|21. 2. 2006 09:59
U nás se těmto plackám říká zelníky a místo salámu dávám zbytky pečeného masa. Je to výborné.