Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ladislav Dorazin
|10. 7. 2008 10:31
Tak nevím,je to 25 dkg na porci,to je hodně?Vím,že to má být zhruba10 dkg na porci v syrovém stavu,ale to by se asi nikdo nenajedl,aspoň já tedy ne.Jinak moc zajímavý recept,líbí se mi,že maso nemeleme,ale asi musíme krájet na hodně maličké kostičky,že?Aby se to propeklo.
Jana Remková
|10. 7. 2008 10:26
Anonyme,že jo?Aspoň by byli hosté spokojeni,ne?Nebo nespokojeni?Přiznám se,že gramáže jsou moje slabá strana,spíš více,než méně.VELKÁ SESTRO,Valentýno je restaurace v Karviné,ale prý pro zamilované.Zdravím!
VELKÁ SESTRA
|10. 7. 2008 10:00
Zajímavé, aspoň se nezapráská mlýnek na maso. .....Jóó VALENTÝN! To byly časy když jsem byla ještě sestřička! Teď, když se přibřečtanuje a žužlaje lalůček, mi do ucha šeptá (chci věřit, že stále zamiloveně) "Miláčku, na tobě je jedno kilíčko hezčí než druhé!" Neví, že mu vidím do hlavy: "To všechno je móóje, to všechno je móóje"No, mohlo to dopadnout i hůř...
Anonym
|10. 7. 2008 07:46
Jano, když sečtete váhu masa, salámu + ostatní ingredience a vydělíte 4, no to by byly porce!!!
Jana Remková
|9. 7. 2008 20:36
Martino,kolik je toho asi porcí?počítám asi 4 ne?No,vypadá to skvěle a na meny u nás ve Valentýnu by se to asi vyjímalo,ale asi bychom tomu dali jiný název,popřemýšlím a dám vám vědět.