Tak nevím,je to 25 dkg na porci,to je hodně?Vím,že to má být zhruba10 dkg na porci v syrovém stavu,ale to by se asi nikdo nenajedl,aspoň já tedy ne.Jinak moc zajímavý recept,líbí se mi,že maso nemeleme,ale asi musíme krájet na hodně maličké kostičky,že?Aby se to propeklo.
Anonyme,že jo?Aspoň by byli hosté spokojeni,ne?Nebo nespokojeni?Přiznám se,že gramáže jsou moje slabá strana,spíš více,než méně.VELKÁ SESTRO,Valentýno je restaurace v Karviné,ale prý pro zamilované.Zdravím!
Zajímavé, aspoň se nezapráská mlýnek na maso. .....Jóó VALENTÝN! To byly časy když jsem byla ještě sestřička! Teď, když se přibřečtanuje a žužlaje lalůček, mi do ucha šeptá (chci věřit, že stále zamiloveně) "Miláčku, na tobě je jedno kilíčko hezčí než druhé!" Neví, že mu vidím do hlavy: "To všechno je móóje, to všechno je móóje"No, mohlo to dopadnout i hůř...
Jano, když sečtete váhu masa, salámu + ostatní ingredience a vydělíte 4, no to by byly porce!!!
Martino,kolik je toho asi porcí?počítám asi 4 ne?No,vypadá to skvěle a na meny u nás ve Valentýnu by se to asi vyjímalo,ale asi bychom tomu dali jiný název,popřemýšlím a dám vám vědět.