• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Placičky z Hrašky
Napište svůj komentář k receptu

Placičky z Hrašky

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Placičky z Hrašky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hraška
    • voda
    • sýr
    • zelenina
    • žampiony

Postup přípravy receptu

1
Hrašku smícháme s vodou tak, abychom dostali středně husté těsto. Vmícháme uvařenou a na drobno nakrájenou zeleninu (různé druhy, podle chuti) nebo nevařenou mraženou, případně nastrouhanou zeleninu. Vmícháme strouhaný sýr. Těsto by mělo být husté asi jako na bramborové placky. Na malém množství oleje pečeme menší placičky (velikost lívanců) z obou stran.
2
Podáváme se zeleninovým salátem, případně tatarkou apod. Placky můžete péct i na teflonu bez oleje. Zeleninu smícháme podle toho, co náme chutná nebo co máme doma. Není potřeba ničím kořenit, Hraška je výborně ochucená.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí placičky Bianca

Kuřecí placičky Bianca

Karamelové placičky s ořechy

Karamelové placičky s ořechy

Placičky z bílých fazolí

Placičky z bílých fazolí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 9. 2. 2007 23:07

    Mrkněte se v diskuzi na Mlýnek na obilí. Lze na něm mlít cokoliv - cizrnu, kukuřici, sóju, pohanku, všechno zrní apod.Navíc rozdíl chuti čerstvě namleté mouky je obrovský. Sám používám hodně mletou cizrnu a pohankovou mouku.

  • Lenka Chourová | 15. 2. 2006 12:20

    Pokud máte zájem o směs z cizrnové mouky, doporučuji Vám stránky www.knuspi.cz Určitě tam najdete potřebné informace přímo od výrobce. Jsou tam i receptury z cizrnové mouky s vyobrazením. Cizrnovou mouku dodává také firma BONNO z Českých Budějovic (stránky www.bonno.cz). Na KNUSPI stránkách je dokonce v nabídce mouka čočková,fazolová, jáhlová a pod. S tím nemám zkušenosti.,ale myslím si, že je to dobrý nápad, jak konzumovat luštěniny.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 15:07

    Lenka, prosím Vás, ako sa volá tá zmes z cíceru ?

  • Lenka | 14. 2. 2006 13:57

    Mám zkušenosti s podobnou směsí s cizrnovou moukou (připravená z cizrny - římský hrách).Používáme jí ve školní jídelně na pomazánku a také jsme z té směsi dělali bramboráčky. Ty lze podávat samostatně jako bramboráčky se zeleninou nebo jako přílohu k masu. Je to dobré, s masem vynikající.Hrašku jsem osobně chutnala na Hobby v Českých Budějovicéch. Doporučuji tuto směs i do školních jídelen. Plníte si spotřební koš luštěninou, která není příliš u dětí oblíbena. V této podobě je to přijatelnější. Na té akce jsem ochutnávala smaženou zeleninu v této Hrašce obalenou. Je to dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Z luštěnin Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hraška Sýr Voda Žampiony Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Žahour

Žahour

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Báječné špízy

Báječné špízy

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Zapekané brambory s pórkem

Zapekané brambory s pórkem

Achillova pikantní křidýlka

Achillova pikantní křidýlka

Batáty ve slanině

Batáty ve slanině

Cappuccino roláda

Cappuccino roláda

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

53
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
37
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
32
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
27
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Placičky z Hrašky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact