Placičky jsou výborné, také jsem použila ušlehané bílky, pekly se skvěle a chutnaly ještě lépe. Velká 1.
Využila jsem rad paní Lenky a navíc přidala ještě na malinké kostičky nakrájené uzené tofu a pekla hodně do zlatova. Bylo to výborné (ještě před chvílí jsem snědla pár studených :o)) Díky za inspiraci!
Inspirovala jsem se úpravami paní Lenky a opravdu moc dobré (trošku nasládlé po mrkvi). Hodně jsem vymačkala cuketu, kořenila jsem solčankou, česnekem a majoránkou a pekla hodně do zlatova (mám alergii na čerstvou mrkev).
Placičky dělávám, někdy dám k mouce trochu strouhanky, krupice, nebo obojí. Vždy šlehám zvlášť bílky-placky jsou nadýchanější a vůbec se nelepí na pánev. Taky přidávám česnek a majoránku. Jsou moc dobré, dělám stejně i z květáku, brokolice či strouhané kedlubny. Jíme s bramborem, nebo s chlebem. Výborné i po studenu.
Milé dámy, Vaše nadšení nad zeleninovým jídlem mně přimělo přidat ještě jeden recept, tentokrát starobyly a ryze rodinný. Viz Kapusta na husto.
Mohla bych se klidne podepsat pod komentar pani Tarabove:-))
Taky se na to těším, právě jsem si donesla čerstvé cukety.
Konecne zase neco dobreho ze zeleniny!
To je bezva nápad, dík za recept:-)