• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Pizza z tvarohového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Pizza z tvarohového těsta

autor: Danka Snášelová
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza z tvarohového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g měkký tvaroh v kostce, ne ve vaničce
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 4
      lžíce olej
    • 5
      lžíce mléko
  • Náplň - lečová směs
    • 1
      sklenice zeleninové lečo velká
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g měkký salám Junior nebo Gothaj
    • sůl
    • oregáno
    • 200
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a salám nakrájíme na drobno a orestujeme na oleji.
2
Přidáme lečo (i s nálevem), osolíme, okořeníme oregánem a chvíli (3-5 minut) podusíme. Mezitím ve větší míse vypracujeme těsto z tvarohu, mouky, vajec, prášku do pečiva, oleje, mléka a soli.
3
Těsto přendáme na připravený pečící papír a válečkem (nebo i rukama) rozválíme - roztáhneme.
4
Potom těsto i s pečícím papírem přendáme na velký plech.
5
Na těsto vylijeme lečovou směs a posypeme strouhaným sýrem (sýrem nešetříme - na velký plech 200 g tvrdého sýra. Stačí Eidam).
6
Pečeme 20 minut při těplotě 175-180 °C.
7
Tahle Pizza chutná jako oblíbená Pizza z České v Brně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Třešňové knedlíčky z tvarohového těsta

Třešňové knedlíčky z tvarohového těsta

Velikonoční beránek z tvarohového těsta

Velikonoční beránek z tvarohového…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • gabi | 13. 10. 2014 08:17

    Děkuji za tento recept, domácí pizzu jsem dělala minimálně, protože s kynutým těstem bylo vždycky plno práce, navíc mi nikdy nešlo na plechu pořádně rozválet, stále se smršťovalo, navíc bylo pak silné...prostě nic moc. Ale včera jsem vyzkoušela tvarohové těsto podle tohoto receptu a musím říct, že tak dobrou pizzu jsme ještě neměli. Za chvilku bylo hotové, krásně se rozválelo a výsledná chuť luxusní. Všem doporučuji :-)

  • Danka Snášelová | 23. 4. 2008 19:24

    Děvčata, jsem ráda, že chutná. Naše rodina tuhle pizzu miluje. Všichni, kdo ji ochutnali, už žádnou jinou nedělají. Někdo má obavy z tvarohového těsta. Doopravdy nemusíte. Těsto vůbec tvarohem není cítit. Je vynikající.

  • Danmar | 23. 4. 2008 11:49

    Danko, prave pizzu dojidam a je opravdu vytecna. Rychla, chutna, no proste bez chyby. Dekuji za tento recept

  • Alena | 1. 2. 2008 10:50

    Recept na tuto pizzu je vynikající. Dělám si sama základ na lečo, spěním cibulku,nakrájím papriky, rajčata,vše podusím, ke konci přidám salám a vše dám na těsto, pak ještě nastrouhám sýr. Tento základ si připravuji před zaděláním těsta.

  • Danka Snášelová | 25. 3. 2007 23:31

    Jsem ráda, že vám pizza chutná a daří se i začínajícím kuchařinkám. Doopravdy kdo ji ochutnal- každému chutnala. Zvládli ji i kluci v kroužku vaření a jenom se olizovali. Děkuji za hodnocení.

  • Zdeňka | 25. 3. 2007 12:43

    Pizza je výborná,dělala jsem jí přesně podle receptu a všem moc chutnala.Dokonce ji podruhé zvládla i dcera,která s vařením a pečením teprve začíná.Dávám za 1.

  • Dušan Pokorný | 11. 3. 2007 23:04

    Tak jsem vyzkoušel a recept nemá chybu. Již žádnou jinou pizzu dělat nebudu. Krásně voní, těsto je úžasné a náplň fantastická. Kdo má rád pizzu doporučuji vyzkoušet. Dávám 1*.

  • Danka Snášelová | 10. 3. 2007 16:41

    Bramborko, pizzu dělám přesně podle uvedeného receptu. Obkládání uvedené pizzy jsem zatím nedělala. Ani já jsem z počátku nevěřila, že samotná lečová směs s uzeninou dá pizze tak fantastickou chuť. Právě díky směsy i s nálevem je pizza šťavnatá a vláčná. Už jsem zkoušela mnoho různých variant pizzy. A to z různých drhů těst i různých druhů oblohy. Ale od té doby, co mám tento recept (s lečovou směsí i s nálevem), tak už jinou nedělám. Všichni, kdo ji ochutnali, už žádnou jinou nechtějí. Zato recept chtějí všichni. Někdo se bojí právě toho nálevu. Ale ten se během pečení odpaří, jen pizza po něm zůstane křehká, šťavnatá a má vynikající chuť. Fantazii se však meze nekladou. Kdo si chce navíc k uzenině - která už je vmíchána do leča, obložit pizzu např. šunkou, ať to vyzkouší. Určitě tím nic nepokazí. Jde jen o to, zda se chuť šunky ve stávající uzenině neztratí a recept se zbytečně neprodraží.

  • bramborka | 9. 3. 2007 18:23

    Mám dotaz na Danku,nezkoušela jste jí obkládat jako klasickou pizzu sýrovou nebo třeba šunkovou?Děkuji

  • Mirka Tománková | 9. 3. 2007 14:31

    Opravdu vynikající pizza. Rychlá a výborná. Před chvíli jsme ji dojedli. Mé děti křičí, že ji mám udělat i zítra. Jinou pizzu již dělat nebudu. Děkuji za recept.

  • Karolína H. | 8. 3. 2007 11:12

    Skvělý recept, těsto je vláčné, ani tenké, ani silné = tak akurát. I když dcera nemá ráda tvarohové těsto, pizzu zblajzla raz-dva. Jenom se po ní zaprášilo - měla až bouly za ušima. Doporučuji vyzkoušet. Dávám 1* a ukládám mezi oblíbené.

  • Alena H. | 7. 3. 2007 08:35

    Pizza je vynikající. Jiné těsto už dělat nebudu.

  • Jarka Tokárová | 5. 3. 2007 18:03

    Ďakujem za výborný a presný recept na skvelú pizzu. Mám ich veľa, ale tento je najlepší. Pizza je šťavnatá a chutila i mojej svokre (profesionálnej kuchárke). Syrom som doopravdy nešetrila. Držala som sa receptu, iba veľké kúsky leča som pokrájala na menšie - kôli malému synovi. Ďakujem, ďakujem , ďakujem. Dávam 1*.

  • Tereza Šedá | 5. 3. 2007 16:58

    Paní Danko,jsem začínající kuchařka a děkuji za recept a dobré rady. Těsto jsem rozválela na pečícím papíru a potom to již byla hračka. Papír i s těstem jsem šupla na pekáč. Lečová náplň se špekáčky nemá chybu. Pizza je šťavnatá a moc dobrá. Dávám za 1.

  • Blanka Chrobáková | 5. 3. 2007 16:42

    Dávám 1*. Držela jsem se receptu do puntíku a pizza je úžasná.Vůně a chuť se nedá popsat - musí se doopravdy ochutnat. Pekla jsem ji na velký plech. Vřele doporučuji.

  • Věra S. | 5. 3. 2007 15:01

    Moc výborná pizza, ještě teď se má rodina olizuje. Manžel pizzu moc nejí, ale tahle ho uchvátila. Na jeho přání zítra opět dělám - a to rovnou 2 plechy, aby zbylo něco i pro mě.Doporučuji vyzkoušet. Rychlé a chuťově fantastické (těstíčko výborné - žádná kynutá buchta- tu nemusím).Dávám mezi oblíbené a Dance děkuji za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Měkký salám Měkký tvaroh Mléko Olej Oregáno Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Tvrdý sýr Vejce Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký gyros

Řecký gyros

Guláš s paprikami

Guláš s paprikami

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Trvanlivé sušenky

Trvanlivé sušenky

Máslové řízky

Máslové řízky

Domácí pizza podle Míši

Domácí pizza podle Míši

Boloňský guláš na zítra

Boloňský guláš na zítra

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

71
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
63
Houbový guláš
Houbový guláš
46
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
43
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou…
33
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Pizza z tvarohového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact