• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza z tvarohového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Pizza z tvarohového těsta

autor: Danka Snášelová
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza z tvarohového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g měkký tvaroh v kostce, ne ve vaničce
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 4
      lžíce olej
    • 5
      lžíce mléko
  • Náplň - lečová směs
    • 1
      sklenice zeleninové lečo velká
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g měkký salám Junior nebo Gothaj
    • sůl
    • oregáno
    • 200
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a salám nakrájíme na drobno a orestujeme na oleji.
2
Přidáme lečo (i s nálevem), osolíme, okořeníme oregánem a chvíli (3-5 minut) podusíme. Mezitím ve větší míse vypracujeme těsto z tvarohu, mouky, vajec, prášku do pečiva, oleje, mléka a soli.
3
Těsto přendáme na připravený pečící papír a válečkem (nebo i rukama) rozválíme - roztáhneme.
4
Potom těsto i s pečícím papírem přendáme na velký plech.
5
Na těsto vylijeme lečovou směs a posypeme strouhaným sýrem (sýrem nešetříme - na velký plech 200 g tvrdého sýra. Stačí Eidam).
6
Pečeme 20 minut při těplotě 175-180 °C.
7
Tahle Pizza chutná jako oblíbená Pizza z České v Brně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Třešňové knedlíčky z tvarohového těsta

Třešňové knedlíčky z tvarohového těsta

Velikonoční beránek z tvarohového těsta

Velikonoční beránek z tvarohového…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • gabi | 13. 10. 2014 08:17

    Děkuji za tento recept, domácí pizzu jsem dělala minimálně, protože s kynutým těstem bylo vždycky plno práce, navíc mi nikdy nešlo na plechu pořádně rozválet, stále se smršťovalo, navíc bylo pak silné...prostě nic moc. Ale včera jsem vyzkoušela tvarohové těsto podle tohoto receptu a musím říct, že tak dobrou pizzu jsme ještě neměli. Za chvilku bylo hotové, krásně se rozválelo a výsledná chuť luxusní. Všem doporučuji :-)

  • Danka Snášelová | 23. 4. 2008 19:24

    Děvčata, jsem ráda, že chutná. Naše rodina tuhle pizzu miluje. Všichni, kdo ji ochutnali, už žádnou jinou nedělají. Někdo má obavy z tvarohového těsta. Doopravdy nemusíte. Těsto vůbec tvarohem není cítit. Je vynikající.

  • Danmar | 23. 4. 2008 11:49

    Danko, prave pizzu dojidam a je opravdu vytecna. Rychla, chutna, no proste bez chyby. Dekuji za tento recept

  • Alena | 1. 2. 2008 10:50

    Recept na tuto pizzu je vynikající. Dělám si sama základ na lečo, spěním cibulku,nakrájím papriky, rajčata,vše podusím, ke konci přidám salám a vše dám na těsto, pak ještě nastrouhám sýr. Tento základ si připravuji před zaděláním těsta.

  • Danka Snášelová | 25. 3. 2007 23:31

    Jsem ráda, že vám pizza chutná a daří se i začínajícím kuchařinkám. Doopravdy kdo ji ochutnal- každému chutnala. Zvládli ji i kluci v kroužku vaření a jenom se olizovali. Děkuji za hodnocení.

  • Zdeňka | 25. 3. 2007 12:43

    Pizza je výborná,dělala jsem jí přesně podle receptu a všem moc chutnala.Dokonce ji podruhé zvládla i dcera,která s vařením a pečením teprve začíná.Dávám za 1.

  • Dušan Pokorný | 11. 3. 2007 23:04

    Tak jsem vyzkoušel a recept nemá chybu. Již žádnou jinou pizzu dělat nebudu. Krásně voní, těsto je úžasné a náplň fantastická. Kdo má rád pizzu doporučuji vyzkoušet. Dávám 1*.

  • Danka Snášelová | 10. 3. 2007 16:41

    Bramborko, pizzu dělám přesně podle uvedeného receptu. Obkládání uvedené pizzy jsem zatím nedělala. Ani já jsem z počátku nevěřila, že samotná lečová směs s uzeninou dá pizze tak fantastickou chuť. Právě díky směsy i s nálevem je pizza šťavnatá a vláčná. Už jsem zkoušela mnoho různých variant pizzy. A to z různých drhů těst i různých druhů oblohy. Ale od té doby, co mám tento recept (s lečovou směsí i s nálevem), tak už jinou nedělám. Všichni, kdo ji ochutnali, už žádnou jinou nechtějí. Zato recept chtějí všichni. Někdo se bojí právě toho nálevu. Ale ten se během pečení odpaří, jen pizza po něm zůstane křehká, šťavnatá a má vynikající chuť. Fantazii se však meze nekladou. Kdo si chce navíc k uzenině - která už je vmíchána do leča, obložit pizzu např. šunkou, ať to vyzkouší. Určitě tím nic nepokazí. Jde jen o to, zda se chuť šunky ve stávající uzenině neztratí a recept se zbytečně neprodraží.

  • bramborka | 9. 3. 2007 18:23

    Mám dotaz na Danku,nezkoušela jste jí obkládat jako klasickou pizzu sýrovou nebo třeba šunkovou?Děkuji

  • Mirka Tománková | 9. 3. 2007 14:31

    Opravdu vynikající pizza. Rychlá a výborná. Před chvíli jsme ji dojedli. Mé děti křičí, že ji mám udělat i zítra. Jinou pizzu již dělat nebudu. Děkuji za recept.

  • Karolína H. | 8. 3. 2007 11:12

    Skvělý recept, těsto je vláčné, ani tenké, ani silné = tak akurát. I když dcera nemá ráda tvarohové těsto, pizzu zblajzla raz-dva. Jenom se po ní zaprášilo - měla až bouly za ušima. Doporučuji vyzkoušet. Dávám 1* a ukládám mezi oblíbené.

  • Alena H. | 7. 3. 2007 08:35

    Pizza je vynikající. Jiné těsto už dělat nebudu.

  • Jarka Tokárová | 5. 3. 2007 18:03

    Ďakujem za výborný a presný recept na skvelú pizzu. Mám ich veľa, ale tento je najlepší. Pizza je šťavnatá a chutila i mojej svokre (profesionálnej kuchárke). Syrom som doopravdy nešetrila. Držala som sa receptu, iba veľké kúsky leča som pokrájala na menšie - kôli malému synovi. Ďakujem, ďakujem , ďakujem. Dávam 1*.

  • Tereza Šedá | 5. 3. 2007 16:58

    Paní Danko,jsem začínající kuchařka a děkuji za recept a dobré rady. Těsto jsem rozválela na pečícím papíru a potom to již byla hračka. Papír i s těstem jsem šupla na pekáč. Lečová náplň se špekáčky nemá chybu. Pizza je šťavnatá a moc dobrá. Dávám za 1.

  • Blanka Chrobáková | 5. 3. 2007 16:42

    Dávám 1*. Držela jsem se receptu do puntíku a pizza je úžasná.Vůně a chuť se nedá popsat - musí se doopravdy ochutnat. Pekla jsem ji na velký plech. Vřele doporučuji.

  • Věra S. | 5. 3. 2007 15:01

    Moc výborná pizza, ještě teď se má rodina olizuje. Manžel pizzu moc nejí, ale tahle ho uchvátila. Na jeho přání zítra opět dělám - a to rovnou 2 plechy, aby zbylo něco i pro mě.Doporučuji vyzkoušet. Rychlé a chuťově fantastické (těstíčko výborné - žádná kynutá buchta- tu nemusím).Dávám mezi oblíbené a Dance děkuji za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Měkký salám Měkký tvaroh Mléko Olej Oregáno Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Tvrdý sýr Vejce Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza

Pizza

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Pohanková pomazánka

Pohanková pomazánka

Jahodové řezy VII.

Jahodové řezy VII.

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Kokosový piškot - korpus

Kokosový piškot - korpus

Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony

Bylinkové vepřové s bramborem a…

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

75
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
34
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
31
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
25
Dýňový koláč (Pan di zucca)
Dýňový koláč (Pan di…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na kulajdu, falešnou dršťkovou i liškajdu
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na…
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
AHA.cz ŠOK U SOUDU BRZOBOHATÉHO: Manipulace s důkazy a 10 let basy

ŠOK U SOUDU BRZOBOHATÉHO: Manipulace s důkazy a 10 let basy

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Inspirace podle Katie Holmes: Který trend bude slušet všem?

Inspirace podle Katie Holmes: Který trend bude slušet všem?

Ženy.cz Podzimní dovolená na Tenerife: 5 zážitků, pro které se budete vracet

Podzimní dovolená na Tenerife: 5 zážitků, pro které se budete vracet

Blesk.cz Diane Krugerová na červeném koberci: Místo lodiček si vzala lodě!

Diane Krugerová na červeném koberci: Místo lodiček si vzala lodě!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Runový horoskop na říjen: Blížencům se bude pracovně dařit, Střelci a Štíři získají peníze navíc

Runový horoskop na říjen: Blížencům se bude pracovně dařit, Střelci a Štíři získají peníze navíc

  • Recepty.cz
  • Pizza z tvarohového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact