• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza z tvarohového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Pizza z tvarohového těsta

autor: Danka Snášelová
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza z tvarohového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g měkký tvaroh v kostce, ne ve vaničce
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 4
      lžíce olej
    • 5
      lžíce mléko
  • Náplň - lečová směs
    • 1
      sklenice zeleninové lečo velká
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g měkký salám Junior nebo Gothaj
    • sůl
    • oregáno
    • 200
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a salám nakrájíme na drobno a orestujeme na oleji.
2
Přidáme lečo (i s nálevem), osolíme, okořeníme oregánem a chvíli (3-5 minut) podusíme. Mezitím ve větší míse vypracujeme těsto z tvarohu, mouky, vajec, prášku do pečiva, oleje, mléka a soli.
3
Těsto přendáme na připravený pečící papír a válečkem (nebo i rukama) rozválíme - roztáhneme.
4
Potom těsto i s pečícím papírem přendáme na velký plech.
5
Na těsto vylijeme lečovou směs a posypeme strouhaným sýrem (sýrem nešetříme - na velký plech 200 g tvrdého sýra. Stačí Eidam).
6
Pečeme 20 minut při těplotě 175-180 °C.
7
Tahle Pizza chutná jako oblíbená Pizza z České v Brně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Třešňové knedlíčky z tvarohového těsta

Třešňové knedlíčky z tvarohového těsta

Velikonoční beránek z tvarohového těsta

Velikonoční beránek z tvarohového…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • gabi | 13. 10. 2014 08:17

    Děkuji za tento recept, domácí pizzu jsem dělala minimálně, protože s kynutým těstem bylo vždycky plno práce, navíc mi nikdy nešlo na plechu pořádně rozválet, stále se smršťovalo, navíc bylo pak silné...prostě nic moc. Ale včera jsem vyzkoušela tvarohové těsto podle tohoto receptu a musím říct, že tak dobrou pizzu jsme ještě neměli. Za chvilku bylo hotové, krásně se rozválelo a výsledná chuť luxusní. Všem doporučuji :-)

  • Danka Snášelová | 23. 4. 2008 19:24

    Děvčata, jsem ráda, že chutná. Naše rodina tuhle pizzu miluje. Všichni, kdo ji ochutnali, už žádnou jinou nedělají. Někdo má obavy z tvarohového těsta. Doopravdy nemusíte. Těsto vůbec tvarohem není cítit. Je vynikající.

  • Danmar | 23. 4. 2008 11:49

    Danko, prave pizzu dojidam a je opravdu vytecna. Rychla, chutna, no proste bez chyby. Dekuji za tento recept

  • Alena | 1. 2. 2008 10:50

    Recept na tuto pizzu je vynikající. Dělám si sama základ na lečo, spěním cibulku,nakrájím papriky, rajčata,vše podusím, ke konci přidám salám a vše dám na těsto, pak ještě nastrouhám sýr. Tento základ si připravuji před zaděláním těsta.

  • Danka Snášelová | 25. 3. 2007 23:31

    Jsem ráda, že vám pizza chutná a daří se i začínajícím kuchařinkám. Doopravdy kdo ji ochutnal- každému chutnala. Zvládli ji i kluci v kroužku vaření a jenom se olizovali. Děkuji za hodnocení.

  • Zdeňka | 25. 3. 2007 12:43

    Pizza je výborná,dělala jsem jí přesně podle receptu a všem moc chutnala.Dokonce ji podruhé zvládla i dcera,která s vařením a pečením teprve začíná.Dávám za 1.

  • Dušan Pokorný | 11. 3. 2007 23:04

    Tak jsem vyzkoušel a recept nemá chybu. Již žádnou jinou pizzu dělat nebudu. Krásně voní, těsto je úžasné a náplň fantastická. Kdo má rád pizzu doporučuji vyzkoušet. Dávám 1*.

  • Danka Snášelová | 10. 3. 2007 16:41

    Bramborko, pizzu dělám přesně podle uvedeného receptu. Obkládání uvedené pizzy jsem zatím nedělala. Ani já jsem z počátku nevěřila, že samotná lečová směs s uzeninou dá pizze tak fantastickou chuť. Právě díky směsy i s nálevem je pizza šťavnatá a vláčná. Už jsem zkoušela mnoho různých variant pizzy. A to z různých drhů těst i různých druhů oblohy. Ale od té doby, co mám tento recept (s lečovou směsí i s nálevem), tak už jinou nedělám. Všichni, kdo ji ochutnali, už žádnou jinou nechtějí. Zato recept chtějí všichni. Někdo se bojí právě toho nálevu. Ale ten se během pečení odpaří, jen pizza po něm zůstane křehká, šťavnatá a má vynikající chuť. Fantazii se však meze nekladou. Kdo si chce navíc k uzenině - která už je vmíchána do leča, obložit pizzu např. šunkou, ať to vyzkouší. Určitě tím nic nepokazí. Jde jen o to, zda se chuť šunky ve stávající uzenině neztratí a recept se zbytečně neprodraží.

  • bramborka | 9. 3. 2007 18:23

    Mám dotaz na Danku,nezkoušela jste jí obkládat jako klasickou pizzu sýrovou nebo třeba šunkovou?Děkuji

  • Mirka Tománková | 9. 3. 2007 14:31

    Opravdu vynikající pizza. Rychlá a výborná. Před chvíli jsme ji dojedli. Mé děti křičí, že ji mám udělat i zítra. Jinou pizzu již dělat nebudu. Děkuji za recept.

  • Karolína H. | 8. 3. 2007 11:12

    Skvělý recept, těsto je vláčné, ani tenké, ani silné = tak akurát. I když dcera nemá ráda tvarohové těsto, pizzu zblajzla raz-dva. Jenom se po ní zaprášilo - měla až bouly za ušima. Doporučuji vyzkoušet. Dávám 1* a ukládám mezi oblíbené.

  • Alena H. | 7. 3. 2007 08:35

    Pizza je vynikající. Jiné těsto už dělat nebudu.

  • Jarka Tokárová | 5. 3. 2007 18:03

    Ďakujem za výborný a presný recept na skvelú pizzu. Mám ich veľa, ale tento je najlepší. Pizza je šťavnatá a chutila i mojej svokre (profesionálnej kuchárke). Syrom som doopravdy nešetrila. Držala som sa receptu, iba veľké kúsky leča som pokrájala na menšie - kôli malému synovi. Ďakujem, ďakujem , ďakujem. Dávam 1*.

  • Tereza Šedá | 5. 3. 2007 16:58

    Paní Danko,jsem začínající kuchařka a děkuji za recept a dobré rady. Těsto jsem rozválela na pečícím papíru a potom to již byla hračka. Papír i s těstem jsem šupla na pekáč. Lečová náplň se špekáčky nemá chybu. Pizza je šťavnatá a moc dobrá. Dávám za 1.

  • Blanka Chrobáková | 5. 3. 2007 16:42

    Dávám 1*. Držela jsem se receptu do puntíku a pizza je úžasná.Vůně a chuť se nedá popsat - musí se doopravdy ochutnat. Pekla jsem ji na velký plech. Vřele doporučuji.

  • Věra S. | 5. 3. 2007 15:01

    Moc výborná pizza, ještě teď se má rodina olizuje. Manžel pizzu moc nejí, ale tahle ho uchvátila. Na jeho přání zítra opět dělám - a to rovnou 2 plechy, aby zbylo něco i pro mě.Doporučuji vyzkoušet. Rychlé a chuťově fantastické (těstíčko výborné - žádná kynutá buchta- tu nemusím).Dávám mezi oblíbené a Dance děkuji za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Měkký salám Měkký tvaroh Mléko Olej Oregáno Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Tvrdý sýr Vejce Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Jablečný koláč IV.

Jablečný koláč IV.

Vepřové na zelenině

Vepřové na zelenině

Domácí pizza I.

Domácí pizza I.

Filety po italsku

Filety po italsku

Plněné vepřové plátky

Plněné vepřové plátky

Švestková žemlovka

Švestková žemlovka

Ovesné muffiny

Ovesné muffiny

Hustá květáková polévka

Hustá květáková polévka

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

309
Domácí houskový knedlík
Domácí houskový knedlík
308
Asijské rizoto s kuřecím masem
Asijské rizoto s kuřecím…
140
Plněný zapékaný květák
Plněný zapékaný květák
122
Polévka z medvědího česneku s pestem
Polévka z medvědího…
82
Sýrová roláda II.
Sýrová roláda II.

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Honzi Michálek v Love Islandu: Ex Alagii propagoval Čínu

Honzi Michálek v Love Islandu: Ex Alagii propagoval Čínu

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

  • Recepty.cz
  • Pizza z tvarohového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact