1. Z mouky, oleje, vody a soli (přidáváme postupně) ručně vypracujeme vláčné nelepivé těsto.
2
2. Necháme chvíli odležet a mezitím si připravíme ingredience na obložení - strouhaný sýr (eidam), mozzarellu, tence nakrájená rajčata, upravený rajčatový protlak na podklad (3 lžíce protlaku, voda, olivový olej, sůl, pepř a jiné koření), šunku a česnek. Ingredience si přidejte jaké budete chtít, toto je jen můj tip jak to nám doma nejvíce chutná.
3
3. Odležené těsto po kouskách rozmačkáváme na alobal, dokud není plech pokryt tenkou vrstvou.
4
4. Poklademe jej ingrediencemi a dáme péct na 20-25 minut cca na 180 °C.
5
5. Poté pizzu vyndáme necháme chvíli vychladnout a můžeme podávat! :)