• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty
  • Recepty.cz
  • Pizza trochu jinak od Šimajdy
Napište svůj komentář k receptu

Pizza trochu jinak od Šimajdy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza trochu jinak od Šimajdy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 300
      g hladká mouka
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kostka droždí 40g
    • 0,75
      šálek teplá voda
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek utřený
    • 1
      lžička majoránka více než méně
    • 1
      lžička oregáno
  • Náplň
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 300
      g šunkový salám nebo i gohaj
    • 3
      ks paprika žlutá, červená a zelená
    • 4
      ks rajčata
    • 300
      g sýr 200-300
    • 100
      g vysočina
    • 100
      g houby případně
    • 3
      ks feferonka
    • 1
      špetka chilli

Postup přípravy receptu

1
Těsto: z uvedených surovin zpracujeme těsto, které je trochu řidší než na klasické buchty. Necháme 1/2-3/4 hod kynout. Vykynuté těsto roztáhneme na naolejovaný pekáč (pomůžeme si mastnýma rukama).
2
Povrch potřeme rajským protlakem, poklademe plátky šunkového salámu, nakrájíme papriky, rajská jablíčka, posypeme strouhaným sýrem. Pečeme v troubě 15-20 minut. Před koncem pečení (tak 2-3 min.) poklademe ještě plátky vysočiny.
3
Kdo má rád, může dát houby, feferonky, chilli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lada Kovářová | 25. 1. 2009 20:01

    Budete se asi divit, ale chodí tam valná většina zdejších uživatelů :-) Navíc, pokud do tohoto komentáře vložíte odkaz do fóra, kde se nachází vaše připomínka, vkladatel si to zajisté přečte, protože odebírá komentáře e-mailem.

  • Di - | 25. 1. 2009 18:36

    Já Vás chápu, ale kdo tam chodí? Přečte si to například vkladatelka tohoto receptu?

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 13:45

    Di a ostatni, prosim vyuzijte diskuze k receptu zde: http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211. Obdobne postupujte u ostatnich receptu, pokud to tedy neni komentar, vyuzivejte vzdy diskuzni forum. za timto ucelem bylo vytvoreno. Dekuji, Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 13:43

    [c12xK45Ah67]Di a ostatni, prosim vyuzijte diskuze k receptu zde: <a href='http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211'>http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211</a>. Obdobne postupujte u ostatnich receptu, pokud to tedy neni komentar, vyuzivejte vzdy diskuzni forum. za timto ucelem bylo vytvoreno.

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 13:43

    [c12xK45Ah67]Di a ostatni, prosim vyuzijte diskuze k receptu zde: <a href='http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211'>http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211</a>. Obdobne postupujte u ostatnich receptu, pokud to tedy neni komentar, vyuzivejte vzdy diskuzni forum. za timto ucelem bylo vytvoreno.

  • Di - | 25. 1. 2009 13:26

    Bohužel, Jani, už se jinde neplká. Původní diskusní fórum osiřelo, na novém taky moc příspěvků nepřibývá. Viděla jste, kolik tam za leden přibylo příspěvků? Můžeme si za to sami, tedy alespoň ti z přispěvatelů, kteří neměli na práci nic jiného než se zde hrubě odreagovávat a stále někomu nadávat nebo být sprostí. Je mi to moc líto, živá diskuse, která byla specifikem těchto stránek, mi chybí a vím, že komentáře u receptů by neměli sloužit k diskusi, ale jedině ty zůstaly trochu živé. Už jsem to chtěla napsat mnohokrát, tak alespoň teď, i když vím, že moje slova za chvíli zmizí!

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 11:46

    Jinak komentare k tomuto receptu budou po uprave receptu promazany. Tyto veci si reste prosim v diskuznim foru.

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 11:43

    Me osobne tam chybi krome ingredienci do testa i ingredience na tu danou pizzu, ingredience tedy vypadaji, ze to ma byt recept na testo na Pizzu, ale v postupu jiz pouzivat ingredience na Pizzu typu Provencial / Salami apod. Myslim, ze neni nutne se tu prit, Ladienku prosim o upravu tohoto receptu v databazi, tak aby odpovidal uvedenemu postupu. Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Jana Pátková | 25. 1. 2009 11:42

    S prominutím, ale děvčata, "plká" se na jiné stránce.Díky.

  • Di - | 25. 1. 2009 11:39

    Paní Aleno, když se chci někde uplatnit, je logické, že si nejprve zjistím, jak to tam funguje. Tady jsou zveřejněna zcela jasná pravidla pro přidávání receptů. Patří mezi ně nezveřejňovat duplicitní recepty. Ano, opravdu mi vadí, když se někdo chce uplatnit za každou cenu s receptem, který tu už stokrát je a jehož popisu ani nevěnuje moc pozornosti. Připadá mi to tak trochu bezohledné k ostatním. Přispívám sem již několik let, Vy jste tu poprvé, tak mě prosím odsud nevyhazujte. Přeji Vám, aby se Váš další pokus o přidání receptu již vydařil lépe. Howgh!

  • alena šimáková | 25. 1. 2009 10:54

    Di- Já myslím,že tam asi chybí jen - ze všeho -pro začínající.Když vám stále něco vadí,prostě obraťte na jinou stránku. Paní Dance chci poděkovat za vysvětlení,jsem nová s prvním příspěvkem (v tuto chvíli myslím i s posledním).Netušila jsem ,že to takto funguje.Nenapadlo mě,že to bude mít tak negativní průběh,to bych do toho nešla.omlouvám se.

  • Di - | 25. 1. 2009 10:29

    Tak to asi přípaný kuchař musí být jasnovidec, aby pochopil, že má dát koření již do těsta. Ve Vašem úsporném popisu o tom není ani slovo. Vlastně ani začátečník neví, z čeho má to těsto zadělat, jak zacházet s drožsím apod. Jinak souhlas s Dankou.

  • Danka Snášelová | 25. 1. 2009 10:23

    Paní Alena, když se chce někdo podělit o nějakou zkušenost, vychytávku atd. nemusí uveřejňovat nový recept. Jsou na to KOMENTÁŘE. Kdyby každý přidával nový recept jenom proto, že se od ostatních liší jenom v maličkostech, tak by zde bylo plno receptů na stejné brdo. Když si vybírám nějaký recept, tak si přečtu i veškeré komentáře - jsou k nezaplacení. Zejména od pravidelných pisatelek. Podle jmen už vím, že na jejich rady a doporučení se můžu spolehnout. Proto jsou tyhle stránky tak kouzelné. Tolik na vysvětlení.

  • alena šimáková | 25. 1. 2009 09:26

    Ne,nezlobím se,to je v pohodě,ale jaksi nechápu o co vám vlastně jde.Měla jsem v úmyslu podělit se jen o dobrý recept.Do každé pizzy se majoránka,oregano a případný česnek dává až na těsto.Já to dávám dovnitř a už od kynutí to krásně voní.Ale myslím,že ani tato odpověď vám stačit nebude.Snad to bude chutnat někomu jinému.

  • Di - | 25. 1. 2009 08:37

    Nezlobte se, ale v návodu zpracujeme těsto a necháme ho kynout, opravdu nic novátorského nevidím. Tak se přece dělá každá pizza.

  • alena šimáková | 24. 1. 2009 21:55

    Trochu jiná je příprava těsta.Já ji dělám víc jak 10 let a stále je u nás jednička.

  • Di - | 24. 1. 2009 10:37

    Dovolím se Šimajdy zeptat, co je na jeho receptu tak trochu jinak ve srovnání s mnoha dalšími recepty na pizzu, které tu jsou. Tedy kromě "originálního" názvu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Droždí Feferonka Hladká mouka Houby Majoránka Oregáno Paprika Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Rostlinný olej Sůl Šunkový salám Sýr Teplá voda Vysočina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka se zelím

Kuřecí prsíčka se zelím

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Alenčin medovník

Alenčin medovník

Meruňkový koktejl

Meruňkový koktejl

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

Dort s karamelem, banány a šlehačkou

Dort s karamelem, banány a šlehačkou

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené ve slanině

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Tikka masala

Tikka masala

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

20 minut
Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

40 minut
Čokoládová roláda s lehkým krémem a borůvkami

Čokoládová roláda s lehkým krémem a…

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Zimní minestrone

Zimní minestrone

20 minut
Česnečka

Česnečka

30 minut
Polévka z červené čočky

Polévka z červené čočky

Poslední sledované recepty

184
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
152
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
100
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
78
Klasické lečo
Klasické lečo
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 nápaditých večeří, díky kterým budete mít rychlejší metabolismus
Od pondělí do pátku: 5 nápaditých večeří, díky…
Přerušovaný půst nastartuje metabolismus a neohrozí zdraví. Jak funguje a na co si dát pozor?
Přerušovaný půst nastartuje metabolismus a…
Američanka vyrábí těstoviny, z nichž oči přecházejí. Fanoušky má i mezi celebritami!
Američanka vyrábí těstoviny, z nichž oči…
Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i slavnostní s karamelem a kokosovou šlehačkou
Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i…
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou, asijskou nebo poctivý domácí vývar
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou,…
AHA.cz Zklamaná Feuereislová po rozchodu: Krutá pravda i překvapivé zastání od Agáty

Zklamaná Feuereislová po rozchodu: Krutá pravda i překvapivé zastání od Agáty

Mimibazar Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Trendy manikúra pro milovnice dlouhých nehtů: Coffin nails ovládnou letošní rok!

Trendy manikúra pro milovnice dlouhých nehtů: Coffin nails ovládnou letošní rok!

Ženy.cz Kafe pro dobrou náladu: Jak tento nápoj ovlivňuje psychiku nebo hubnutí?

Kafe pro dobrou náladu: Jak tento nápoj ovlivňuje psychiku nebo hubnutí?

Blesk.cz Zemřel kontroverzní fotograf Oliviero Toscani (†82)!

Zemřel kontroverzní fotograf Oliviero Toscani (†82)!

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 4 nejvybíravější znamení zvěrokruhu: Komu není nikdo a nic dost dobré?

4 nejvybíravější znamení zvěrokruhu: Komu není nikdo a nic dost dobré?

  • Recepty.cz
  • Pizza trochu jinak od Šimajdy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact