• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza trochu jinak od Šimajdy
Napište svůj komentář k receptu

Pizza trochu jinak od Šimajdy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza trochu jinak od Šimajdy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 300
      g hladká mouka
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kostka droždí 40g
    • 0,75
      šálek teplá voda
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek utřený
    • 1
      lžička majoránka více než méně
    • 1
      lžička oregáno
  • Náplň
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 300
      g šunkový salám nebo i gohaj
    • 3
      ks paprika žlutá, červená a zelená
    • 4
      ks rajčata
    • 300
      g sýr 200-300
    • 100
      g vysočina
    • 100
      g houby případně
    • 3
      ks feferonka
    • 1
      špetka chilli

Postup přípravy receptu

1
Těsto: z uvedených surovin zpracujeme těsto, které je trochu řidší než na klasické buchty. Necháme 1/2-3/4 hod kynout. Vykynuté těsto roztáhneme na naolejovaný pekáč (pomůžeme si mastnýma rukama).
2
Povrch potřeme rajským protlakem, poklademe plátky šunkového salámu, nakrájíme papriky, rajská jablíčka, posypeme strouhaným sýrem. Pečeme v troubě 15-20 minut. Před koncem pečení (tak 2-3 min.) poklademe ještě plátky vysočiny.
3
Kdo má rád, může dát houby, feferonky, chilli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lada Kovářová | 25. 1. 2009 20:01

    Budete se asi divit, ale chodí tam valná většina zdejších uživatelů :-) Navíc, pokud do tohoto komentáře vložíte odkaz do fóra, kde se nachází vaše připomínka, vkladatel si to zajisté přečte, protože odebírá komentáře e-mailem.

  • Di - | 25. 1. 2009 18:36

    Já Vás chápu, ale kdo tam chodí? Přečte si to například vkladatelka tohoto receptu?

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 13:45

    Di a ostatni, prosim vyuzijte diskuze k receptu zde: http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211. Obdobne postupujte u ostatnich receptu, pokud to tedy neni komentar, vyuzivejte vzdy diskuzni forum. za timto ucelem bylo vytvoreno. Dekuji, Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 13:43

    [c12xK45Ah67]Di a ostatni, prosim vyuzijte diskuze k receptu zde: <a href='http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211'>http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211</a>. Obdobne postupujte u ostatnich receptu, pokud to tedy neni komentar, vyuzivejte vzdy diskuzni forum. za timto ucelem bylo vytvoreno.

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 13:43

    [c12xK45Ah67]Di a ostatni, prosim vyuzijte diskuze k receptu zde: <a href='http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211'>http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211</a>. Obdobne postupujte u ostatnich receptu, pokud to tedy neni komentar, vyuzivejte vzdy diskuzni forum. za timto ucelem bylo vytvoreno.

  • Di - | 25. 1. 2009 13:26

    Bohužel, Jani, už se jinde neplká. Původní diskusní fórum osiřelo, na novém taky moc příspěvků nepřibývá. Viděla jste, kolik tam za leden přibylo příspěvků? Můžeme si za to sami, tedy alespoň ti z přispěvatelů, kteří neměli na práci nic jiného než se zde hrubě odreagovávat a stále někomu nadávat nebo být sprostí. Je mi to moc líto, živá diskuse, která byla specifikem těchto stránek, mi chybí a vím, že komentáře u receptů by neměli sloužit k diskusi, ale jedině ty zůstaly trochu živé. Už jsem to chtěla napsat mnohokrát, tak alespoň teď, i když vím, že moje slova za chvíli zmizí!

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 11:46

    Jinak komentare k tomuto receptu budou po uprave receptu promazany. Tyto veci si reste prosim v diskuznim foru.

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 11:43

    Me osobne tam chybi krome ingredienci do testa i ingredience na tu danou pizzu, ingredience tedy vypadaji, ze to ma byt recept na testo na Pizzu, ale v postupu jiz pouzivat ingredience na Pizzu typu Provencial / Salami apod. Myslim, ze neni nutne se tu prit, Ladienku prosim o upravu tohoto receptu v databazi, tak aby odpovidal uvedenemu postupu. Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Jana Pátková | 25. 1. 2009 11:42

    S prominutím, ale děvčata, "plká" se na jiné stránce.Díky.

  • Di - | 25. 1. 2009 11:39

    Paní Aleno, když se chci někde uplatnit, je logické, že si nejprve zjistím, jak to tam funguje. Tady jsou zveřejněna zcela jasná pravidla pro přidávání receptů. Patří mezi ně nezveřejňovat duplicitní recepty. Ano, opravdu mi vadí, když se někdo chce uplatnit za každou cenu s receptem, který tu už stokrát je a jehož popisu ani nevěnuje moc pozornosti. Připadá mi to tak trochu bezohledné k ostatním. Přispívám sem již několik let, Vy jste tu poprvé, tak mě prosím odsud nevyhazujte. Přeji Vám, aby se Váš další pokus o přidání receptu již vydařil lépe. Howgh!

  • alena šimáková | 25. 1. 2009 10:54

    Di- Já myslím,že tam asi chybí jen - ze všeho -pro začínající.Když vám stále něco vadí,prostě obraťte na jinou stránku. Paní Dance chci poděkovat za vysvětlení,jsem nová s prvním příspěvkem (v tuto chvíli myslím i s posledním).Netušila jsem ,že to takto funguje.Nenapadlo mě,že to bude mít tak negativní průběh,to bych do toho nešla.omlouvám se.

  • Di - | 25. 1. 2009 10:29

    Tak to asi přípaný kuchař musí být jasnovidec, aby pochopil, že má dát koření již do těsta. Ve Vašem úsporném popisu o tom není ani slovo. Vlastně ani začátečník neví, z čeho má to těsto zadělat, jak zacházet s drožsím apod. Jinak souhlas s Dankou.

  • Danka Snášelová | 25. 1. 2009 10:23

    Paní Alena, když se chce někdo podělit o nějakou zkušenost, vychytávku atd. nemusí uveřejňovat nový recept. Jsou na to KOMENTÁŘE. Kdyby každý přidával nový recept jenom proto, že se od ostatních liší jenom v maličkostech, tak by zde bylo plno receptů na stejné brdo. Když si vybírám nějaký recept, tak si přečtu i veškeré komentáře - jsou k nezaplacení. Zejména od pravidelných pisatelek. Podle jmen už vím, že na jejich rady a doporučení se můžu spolehnout. Proto jsou tyhle stránky tak kouzelné. Tolik na vysvětlení.

  • alena šimáková | 25. 1. 2009 09:26

    Ne,nezlobím se,to je v pohodě,ale jaksi nechápu o co vám vlastně jde.Měla jsem v úmyslu podělit se jen o dobrý recept.Do každé pizzy se majoránka,oregano a případný česnek dává až na těsto.Já to dávám dovnitř a už od kynutí to krásně voní.Ale myslím,že ani tato odpověď vám stačit nebude.Snad to bude chutnat někomu jinému.

  • Di - | 25. 1. 2009 08:37

    Nezlobte se, ale v návodu zpracujeme těsto a necháme ho kynout, opravdu nic novátorského nevidím. Tak se přece dělá každá pizza.

  • alena šimáková | 24. 1. 2009 21:55

    Trochu jiná je příprava těsta.Já ji dělám víc jak 10 let a stále je u nás jednička.

  • Di - | 24. 1. 2009 10:37

    Dovolím se Šimajdy zeptat, co je na jeho receptu tak trochu jinak ve srovnání s mnoha dalšími recepty na pizzu, které tu jsou. Tedy kromě "originálního" názvu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Droždí Feferonka Hladká mouka Houby Majoránka Oregáno Paprika Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Rostlinný olej Sůl Šunkový salám Sýr Teplá voda Vysočina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z kapra

Polévka z kapra

Halušky se zelím II.

Halušky se zelím II.

Velikonoční mazanec

Velikonoční mazanec

Jahodový piškot s pudinkem

Jahodový piškot s pudinkem

Grilovaný banán

Grilovaný banán

Něžný linecký koláč

Něžný linecký koláč

Mrkvové šátečky s povidly

Mrkvové šátečky s povidly

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

34
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
34
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Rybízová šťáva za studena
Rybízová šťáva za studena
31
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz Stellan Skarsgård objevuje Vary: Návštěva tradiční české restaurace!

Stellan Skarsgård objevuje Vary: Návštěva tradiční české restaurace!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Pizza trochu jinak od Šimajdy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact