• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza těsto - rychlé a tenké
Napište svůj komentář k receptu

Pizza těsto - rychlé a tenké

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 49
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza těsto - rychlé a tenké
Pizza těsto - rychlé a tenké
Pizza těsto - rychlé a tenké
Pizza těsto - rychlé a tenké
Pizza těsto - rychlé a tenké
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka droždí
    • 0,50
      lžička cukr
    • 1
      hrnek voda teplá
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 0,50
      hrnek krupice
    • 0,50
      lžička sůl
    • 2
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Do misky dáme droždí, přidáme cukr, trochu mouky a vody a zpracujeme řídké těstíčko. Přikryjeme je utěrkou a necháme asi 10 minut na teplém místě, až droždí vykyne. Do mísy prosejeme mouku se solí, přidáme krupici, doprostřed dáme kvásek a s olejem a zbytkem vody zpracujeme těsto. Necháne vykynout.
2
Toto těsto lze krásně rozválet, případně i vytáhnout do tenké placky a zůstane tenké i po upečení. Peče se ve formě na pizzu, kterou vytřeme olivovým oleje, a ve vyhřáté troubě na 200 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Super tenké těsto na pizzu

Super tenké těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN - ŠTRÚDL - od mojí babičky :-)

NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Klaruškanka | 16. 1. 2018 10:34

    Výborné :)

  • mrshka | 12. 2. 2015 17:27

    zatím nejlepší pizza / těsto, jaké jsme doma vyzkoušeli :-)

  • NERO | 12. 1. 2015 17:10

    Radko, Ty jsi lama, ale i tak urážím to zvíře! Jestli je půl lžíce cukru moc, tak už tomu nerozumím! Jsem chlap, ale nenapadlo by mně zaměnit cukr krupici za krupici!!! Chudáci děti! Takovou matku mít, to snad raději nebýt!

  • Sarka | 25. 3. 2014 19:06

    Ja mam teda testo luxusni :)

  • Lukas81 | 10. 6. 2013 21:35

    Opravdu vynikající, zařazuji k oblíbeným

  • prťavec
    prťavec | 28. 6. 2012 01:45

    cukrová pizza by mi určitě také nechutnala! :-)

  • Corrisek | 2. 2. 2012 22:05

    Výborné!!! Zařazuji do našeho jídelníčku =)

  • Lenka | 30. 6. 2011 17:08

    Autorka receptu určitě do těsta dává krupici a vy jste použila krupicový cukr...takže za to nemůže!! :-)

  • Radka | 23. 6. 2011 11:00

    Těsto na pizzu s cukrem a ještě v tak velkém množství, ale přesto jsem vyzkoušela a no fuj. Navíc málo mouky hodně vodytak dobře hrnek jsem tam přidala a stejně pizza ani dětem s cukrem nechutnala. Bleee řekli mi, Takže u mě jednoznačně za 5.

  • Miroslava Severová | 22. 12. 2006 07:57

    Dělám těsto podobně a ještě přidávám 1 vařený brambor.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Pizza těsto
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Krupice Olivový olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

Tagliatelle se špenátem a houbovou…

Pletýnky, uzly

Pletýnky, uzly

Zapékaná brokolice

Zapékaná brokolice

Kefírový chléb

Kefírový chléb

Banánové muffiny

Banánové muffiny

Plněná cuketa II

Plněná cuketa II

Jemná cuketová pomazánka s ricottou

Jemná cuketová pomazánka s ricottou

Brambory zapečené se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Pečená kambala s tymiánem

Pečená kambala s tymiánem

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

98
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
77
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…
69
Little Gem s hořčicovým přelivem
Little Gem s hořčicovým…
52
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
51
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Pizza se žampiony a vejcem
Pizza se žampiony a vejcem
PIZZA ŠNECI
PIZZA ŠNECI
Pizza šneky
Pizza šneky
Pizza těsto z pizzerie
Pizza těsto z pizzerie
Pizza v trojobalu
Pizza v trojobalu
Pizza velmi podobná té právé z pizzerie
Pizza velmi podobná té právé z pizzerie
  • Recepty.cz
  • Pizza těsto - rychlé a tenké
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact