• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Pizza šneky
Napište svůj komentář k receptu

Pizza šneky

autor: Daja
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 27
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza šneky
Pizza šneky
Pizza šneky
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 150
      g šunka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1
      šálek kečup - jemný
    • 150
      g plátkový sýr nejlépe eidam
    • 1
      lžička gyros koření

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto rozválejte. Na něj položte plátky sýra a na ně plátky šunky. Lehce posypte kořením gyros. Pevně smotejte do rolády. Nakrájejte ji asi na 1 cm vysoké plátky a ty potom položte na plech. Potřete je rozšlehaným vejcem. Dejte na ně trochu kečupu a navrch nastrouhaný sýr. Dle chuti můžete posypat zase jemně gyrosem. Pečeme v troubě na 180 °C, dokud sýr nezačne růžovět.

RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Švýcarky - skořicové šneky

Švýcarky - skořicové šneky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Skořicové šneky

Skořicové šneky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonymous | 21. 11. 2014 20:40

    Dobry den myslim si ze testo yb se melo nejprve potrit kecupem, pak posypat pizza korenim a pak platky sunky a syra. Nakrajeni sneci se pak potrou rozslehaným vajickem

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 24. 5. 2014 15:02

    Osvědčená klasika. Jen k receptu - předpokládám, že autorka chtěla krájet na 1 cm široké plátky, nikoli 1 cm vysoké plátky - vždyť to by pak nebyly šneky a navíc si myslím, že by se to okamžitě rozsypalo. Jinak toto je jeden z těch receptů, kde výsledek opravdu závisí na tom, jaké suroviny použijete. Pokud koupíte nejlevnější kečup, koření a šunku, budete mít úplně jiné jídlo než s kvalitním kořením, kečupem a šunkou s 90% masa (a pokud možno ne s eidamem).

  • jana vankova | 13. 2. 2007 10:25

    Vymyslela jsem si podobny recept.Tešto si rozdelim na tretiny a to pak rozvalim,dám na nějprotlak s kečupem a kořenim,na to třeba pálivy paprikáš,posypu sýrem,zabalim jako závin a pak rozkrajim jako roladu dam na pečící papir do trouby apak je to básen,vzdycky se potom zapráší.na Silvestra jsem musela dělat ze tří dávek.:-)

  • Kristina | 6. 11. 2005 20:39

    Prosim podelite se o recept na testo? Bydlim mimo republiku a neda se tady koupit.Dekuji!

  • Marcela Vrabcová | 4. 11. 2005 19:31

    Mnam mnam, podarilo se mi koupit listkove testo a ted budu premyslet, jak se k nemu jednoduse zase co nejdriv dostat. Zmizelo moc rychle.

  • šarik | 16. 9. 2005 14:17

    je to supr recept ale já ho dělám ze špenátem šunkou a tvrdým sýrem je to naprosto dokonalé

  • Verulinka | 16. 9. 2005 11:26

    Tip na obměnu - těsto vyválím, nakrájím na obdélníky cca 8x10 (nebo podle Vašich představ), nápň - viz recept a smotám malé roládky, potřu vejcem, posypu solí a sezamem, kmínem nebo nemletým mákem a upeču. Chutná to asi stejně výborně. Doma tomu pak říkáme "šulánky z listového těsta" :o)

  • Érinka | 16. 9. 2005 10:56

    Mně se osvědčilo dělat to trochu jako pizzu: na rozválené těsto kečup, oregano, cibuli či pórek, salám nebo slaninu, nakonec plátky sýra a smotat. Je to mňamka a mizí opravdu rychle! :-)

  • leika | 31. 8. 2005 16:15

    je to fajné s každým salámkem..i se zelím :-)

  • Anonym | 31. 8. 2005 14:18

    Můžu místo šunky dát herkules?Mám ho doma a potřebuju se ho zbavit bude to dobré?Dík

  • Kuba Srp | 26. 8. 2005 12:26

    to vypadá slibně

  • Janinka | 15. 8. 2005 14:50

    Kamilko, listové je pravdu "to isté" ako lístkové. Prostě takové to, co se asi nejčastěji kupuje zmrazené v balíčku po cca 400 g. Dá se, samozřejmě, dělat i doma, ale na tohle to kupované bohatě stačí! Tak ať se to povede :-))

  • Kamilka | 15. 8. 2005 11:47

    Prosím vás, mám torchu problém: je listové testo to isté ako lístkové?

  • Miša | 11. 7. 2005 15:52

    Já to dělám tak že na těsto dám nejdříve protlak či kečup, pak maso, cibuli, sýr ale hlavně to kořením oreganem a bazalkou - má to pak trošku větší nádech Itálie - tedy Pizzy!!!

  • Janinka | 28. 6. 2005 17:32

    Pro Gabču: bezvadně jsi mne inspirovala zrovna dnes, kdy jsem se chystala tuhle "bombu" vyzkoušet. Takže Tě můžu ujistit, že s těma olivama to je taky super. Akorát jsem je na prvním plechu dala až na sýr a pak sledovala, jak se kloužou dolů na plech .... Takže nejdřív oliva, pak teprve sýr. Na některé jsem navrch ještě dala špetku oregana a Itálie hadr :-)) Fakt skvělé, má to jen jeden háček: čekám návštěvu a musím stále odhánět rodinu, abych nemusela péct v tomhle horku ještě jednou.

  • Gabča | 28. 6. 2005 13:00

    Moooc dobrý, ani jsem vejcem nepotírala a byla to pochoutka.Je dobré teplé i studené. Příště vyzkouším dát ještě navrch olivy. Díky za recept.

  • Daisy | 27. 6. 2005 15:37

    Jako náplň dávám anglickou slaninu a červené sterilované zelí. Navrch pak posypu kmínem a strouhaným sýrem.

  • Veronika Rezkova | 26. 6. 2005 23:43

    a je to lepsi studeny nebo teply, zni to zajimave a lahodne :o)

  • Libuše Romančíková | 24. 6. 2005 16:33

    Tuto dobrůtku jsem nedávno jedla u kamarádky a bylo to výborné.Do náplně se může přidat i nastrouhaná niva a navrch poprášit gril.kořením.Sama jsem ještě nezkoušela,ale za 2 týdny slavím svátek,tak se chci pochlubit něčím novým.Doufám,že budu pochválena.

  • Alena | 24. 6. 2005 08:27

    To snad ne, dokud se Pizza píše s měkkým a krátkým tak je to mezích:)))

  • Jana z VM | 24. 6. 2005 07:09

    "Holki, holki", aby z těchto solidních stránek nebyly éérotické stránky !! :o))))

  • Deny | 23. 6. 2005 12:36

    opravdu výborné....aby to mělo hezkou barvu, přidávám dovnitř ještě sterilovanou červenou kapii...je to výborné a krásně to vypadá. MŇAM :o)

  • Vysmátá kuchařka | 23. 6. 2005 12:22

    ... ale, ale děvčata, nebuďte tak úzkoprsá :-)) Každému z nás to někdy ujede a někdo holt upřednostňuje měkké a krátké ... :-)) No, ale jinak: krásné léto!!!

  • Alena | 23. 6. 2005 10:23

    Když je to vynikající tak to mám taky raději s tvrdým....y Máte moje "simatie" p. Ivano

  • Ivana | 23. 6. 2005 09:20

    Tedy já nejsem žádný estét, ale někdy mi ty hrubky v komentářích berou dech!

  • petra zidkova | 22. 6. 2005 21:37

    Také to často dělám a je to vinikající.Ještě po pomazání vajíčkem posypu povrch kmínem

  • Jana Malá | 22. 6. 2005 12:45

    Je to fakt bašta!!!

  • Jana Spackova | 22. 6. 2005 10:09

    o znam take a casto to delam kdyz ma prijit navsteva...moc dobre :-)

  • Naďa | 21. 6. 2005 19:58

    Dělám je také s různými náplněmi (fantazii se meze nekladou),ale ještě před krájrním na plátky dám tak na cca 15-20 minut do lednice,ta rolka ztuhne a líp se krájí.Zkuste...

  • Airan Novakova | 21. 6. 2005 19:56

    je to pochoutka:-)

  • Yvet | 21. 6. 2005 18:54

    Tak tohle určitě vyzkouším.

  • Ifuška | 21. 6. 2005 11:40

    To dělá moje kámoška a je to super a hlavně po tom šáhne každý spíš jak po brambůrkách a oříšcích.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Gyros koření Kečup - jemný Listové těsto Plátkový sýr Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bílý toastový chléb

Bílý toastový chléb

Pomazánka "hned pryč"

Pomazánka "hned pryč"

Italské masové kuličky se špagetami

Italské masové kuličky se špagetami

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Brambory s tvarohem našich babiček

Brambory s tvarohem našich babiček

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Kiwi smoothie

Kiwi smoothie

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

343
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
93
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
58
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
48
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
33
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Další doporučené recepty:

Pizza se zelím a kozím sýrem
Pizza se zelím a kozím sýrem
Pizza se žampiony a vejcem
Pizza se žampiony a vejcem
PIZZA ŠNECI
PIZZA ŠNECI
Pizza těsto - rychlé a tenké
Pizza těsto - rychlé a tenké
Pizza těsto z pizzerie
Pizza těsto z pizzerie
Pizza v trojobalu
Pizza v trojobalu
  • Recepty.cz
  • Pizza šneky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact