• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pizza se špenátem, slaninou a vejcem
Napište svůj komentář k receptu

Pizza se špenátem, slaninou a vejcem

autor: AnetkaTom
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 11
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza se špenátem, slaninou a vejcem
Pizza se špenátem, slaninou a vejcem
Pizza se špenátem, slaninou a vejcem
Pizza se špenátem, slaninou a vejcem
Pizza se špenátem, slaninou a vejcem
Pizza se špenátem, slaninou a vejcem
Pizza se špenátem, slaninou a vejcem
Pizza se špenátem, slaninou a vejcem
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
  • Těsto
    • 550
      g těsto na pizzu
  • Ingredience na pizzu
    • olej
    • 3
      ks cibule
    • 150
      g anglická slanina
    • 100
      ml voda
    • 450
      g špenátový protlak Mražený
    • sůl
    • 6
      stroužek prolisovaný česnek
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Cibule překrojíme napůl a pak nakrájíme na plátky (půlkolečka). Osmahneme ji zprudka na oleji až do hněda - udělá dobrou chuť. Před koncem přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, kterou necháme středně vyškvařit.
2
K cibuli se slaninou přidáme trochu vody, špenátový protlak a trochu soli. Pokud je špenát ještě zmrzlý, necháme ho rozpustit. Pak přidáme prolisované stroužky česneku. Směs ochutnáme a dochutíme solí dle potřeby.
3
Směs nalijeme na připravené těsto (vlastní nebo kupované), rozprostřeme ji po celém těstě a na vrch rozklepneme 2 vejce (dle chuti můžete i více). Ta se pokusíme vidličkou rozprostřít po co největší ploše pizzy - moc to nejde :)
4
Pizzu takto upečeme dle návodu na obalu těsta (u mého to bylo 220°C na horní + spodní ohřev po dobu 15-20 minut).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový knedlík s vejcem a slaninou

Bramborový knedlík s vejcem a slaninou

Jíšková špenátová polévka se slaninou a vejcem

Jíšková špenátová polévka se slaninou…

Salát Little Gem s vejcem a slaninou

Salát Little Gem s vejcem a slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Pizza
Pečení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Olej Prolisovaný česnek Špenátový protlak Sůl Těsto na pizzu Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelníky

Zelníky

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Bryndzová pomazánka

Bryndzová pomazánka

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Rychlé kuře s bramborem

Rychlé kuře s bramborem

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Zapečené brambory 2

Zapečené brambory 2

Jihočeská kulajda od maminky

Jihočeská kulajda od maminky

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Doporučujeme

60 minut
Panenka s batátem a pestem

Panenka s batátem a pestem

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

14
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
13
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
12
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
11
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
8
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Další doporučené recepty:

Pizza s rozmarýnem
Pizza s rozmarýnem
Pizza se slaninou a smetanou
Pizza se slaninou a smetanou
Pizza se sýrem
Pizza se sýrem
Pizza se zelím a kozím sýrem
Pizza se zelím a kozím sýrem
Pizza se žampiony a vejcem
Pizza se žampiony a vejcem
PIZZA ŠNECI
PIZZA ŠNECI
  • Recepty.cz
  • Pizza se špenátem, slaninou a vejcem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact