• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Napište svůj komentář k receptu

Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Křupavá pizza s bazalkovým pestem, parmazánem, kolečky cukety a spoustou smetanové mozzarelly, servírovaná s plátky čerstvé štiplavé ředkvičky a lístky pikantní rukoly, vás ohromí.

Suroviny

2 porce
    • 40
      g parmezán
    • 200
      g mozzarella
    • 3
      lžíce bazalkové pesto
    • 1
      ks cuketa
    • olivový olej
    • 200
      g mozzarella bůvolí
    • 1
      svazek ředkvička
    • 100
      g rukola
    • pepř mletý
  • základní těsto
    • 500
      g hladká mouka kvalitní 00
    • 10
      g droždí
    • 320
      ml vlažná voda
    • 1
      lžička sůl
    • pizza mouka semolina na podsypání
    • olej na vytření mísy

Postup přípravy receptu

1
Troubu rozehřejte na nejvyšší teplotu i se silným plechem, velkou litinovou pánví nebo pizza kamenem uvnitř. Těsto rozdělte na 2 části a na pomoučněném válu rukama roztáhněte do tenké placky. Nechte o něco vyšší úzké okraje.

RADA: VIDEO, jak na zdravé jídlo do krabičky!

2
Do misky nastrouhejte parmazán a mozzarellu a promíchejte s pestem. Směs rozetřete na těsto a poklaďte kolečky cukety. Povrch pokapejte olivovým olejem a pečte v troubě, asi 8 minut.
3
Bůvolí mozzarellu natrhejte na menší kousky, ředkvičky pokrájejte na kolečka a vše naskládejte na pizzy. Přidejte rukolu, pár kapek olivového oleje a čerstvě mletý pepř.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit domácí pizzu

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (květen/2019)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pizza se slaninou a smetanou

Pizza se slaninou a smetanou

Pizza bolognese

Pizza bolognese

Pizza z arabského chleba

Pizza z arabského chleba

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Pizza FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalkové pesto Cuketa Droždí Hladká mouka Mozzarella Olej Olivový olej Parmezán Pepř mletý Pizza mouka Ředkvička Rukola Sůl Vlažná voda

Jak na domácí pizzu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Banánové řezy

Banánové řezy

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Zdravé sušenky

Zdravé sušenky

Tvarůžková pomazánka speciál

Tvarůžková pomazánka speciál

Kořeněná panenka - grilovaná

Kořeněná panenka - grilovaná

Knedlíky z rýžové mouky

Knedlíky z rýžové mouky

Tradiční sodový chléb - Soda Bread

Tradiční sodový chléb - Soda Bread

Čokoládové croissanty z listového těsta

Čokoládové croissanty z listového…

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Jak na domácí pizzu

Poslední sledované recepty

49
Bešamel
Bešamel
48
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Višňový džem (marmeláda)
Višňový džem (marmeláda)
26
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Levandule: Provoní i léčí

Levandule: Provoní i léčí

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Zubožený František Ringo Čech s fialovým obličejem: Porval jsem se, tvrdil, ale pak...

Zubožený František Ringo Čech s fialovým obličejem: Porval jsem se, tvrdil, ale pak...

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Další doporučené recepty:

Pizza s cuketou
Pizza s cuketou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s rozmarýnem
Pizza s rozmarýnem
Pizza se slaninou a smetanou
Pizza se slaninou a smetanou
Pizza se sýrem
Pizza se sýrem
  • Recepty.cz
  • Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact