• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza s kedlubnou a chřestem
Napište svůj komentář k receptu

Pizza s kedlubnou a chřestem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 4 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

45 porce
    • 4
      ks kedlubny
    • 1,20
      ks šalotka
    • 130
      ml kuřecí vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 40
      g máslo
    • 8
      ks chřest pazochů zeleného chřestu
    • 70
      g špenát
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce zakysaná smetana
    • 100
      g ricotta
    • 50
      g sýr tvrdý podle chuti
    • bazalka na dokončení
  • Těsto
    • 270
      g hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 180
      ml mléko polotučné
    • 40
      g máslo
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Kedlubny oloupejte, nakrájejte na kostičky. Na másle zpěňte šalotku a kedlubnu, 2 minuty restujte. Přilijte vývar a při nižší teplotě poduste do poloměkka. Osolte a opepřete.
2
Chřest oloupejte s výjimkou hlaviček, 3 minuty povařte ve vroucí vodě a propláchněte ledovou vodou. Na pánvi rozehřejte 10 g másla, 1 minutu opékejte nakrájený česnek a nechte zavadnout špenát.
3
Troubu předehřejte na 220 °C, plech vyložte pečicím papírem. V mixéru 5 minut hněťte mouku s práškem do pečiva a solí, přidejte máslo s mlékem, pokud těsto lepí, přidejte mouku.
4
Bochánek zpracujte rukama a pak jej na plechu vyválejte. Zastříkněte olejem a 10 minut pečte. Na pizze rozložte špenát, kedlubny i chřest, zakapejte smetanou, posypte sýry a pečte dozlatova. Ozdobte bazalkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Křupavá ryba s kedlubnou a petrželkovým pyré

Křupavá ryba s kedlubnou a…

Masové nudličky s kedlubnou

Masové nudličky s kedlubnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Pokrmy Chuťovky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chřest Hladká mouka Kedlubny Kuřecí vývar Máslo Mléko polotučné Olivový olej Pepř mletý Prášek do pečiva Ricotta Šalotka Špenát Sůl Sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Bramborové placky s mákem

Bramborové placky s mákem

Arašídové máslo

Arašídové máslo

Cheesecake IV.

Cheesecake IV.

Houbové flíčky-zapečené

Houbové flíčky-zapečené

Perník s jablky 2

Perník s jablky 2

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Krémové rizoto s lososem

Krémové rizoto s lososem

Krůtí s rýžovými nudlemi

Krůtí s rýžovými nudlemi

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

334
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
118
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
110
Pizza v trojobalu
Pizza v trojobalu
45
Batáty s cizrnou a brokolicí
Batáty s cizrnou a…
26
Majonéza bez vajec
Majonéza bez vajec

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Pizza s blumami a parmskou šunkou
Pizza s blumami a parmskou šunkou
Pizza s cuketou
Pizza s cuketou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s rozmarýnem
Pizza s rozmarýnem
Pizza se slaninou a smetanou
Pizza se slaninou a smetanou
  • Recepty.cz
  • Pizza s kedlubnou a chřestem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact