• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza s kedlubnou a chřestem
Napište svůj komentář k receptu

Pizza s kedlubnou a chřestem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 4 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

45 porce
    • 4
      ks kedlubny
    • 1,20
      ks šalotka
    • 130
      ml kuřecí vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 40
      g máslo
    • 8
      ks chřest pazochů zeleného chřestu
    • 70
      g špenát
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce zakysaná smetana
    • 100
      g ricotta
    • 50
      g sýr tvrdý podle chuti
    • bazalka na dokončení
  • Těsto
    • 270
      g hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 180
      ml mléko polotučné
    • 40
      g máslo
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Kedlubny oloupejte, nakrájejte na kostičky. Na másle zpěňte šalotku a kedlubnu, 2 minuty restujte. Přilijte vývar a při nižší teplotě poduste do poloměkka. Osolte a opepřete.
2
Chřest oloupejte s výjimkou hlaviček, 3 minuty povařte ve vroucí vodě a propláchněte ledovou vodou. Na pánvi rozehřejte 10 g másla, 1 minutu opékejte nakrájený česnek a nechte zavadnout špenát.
3
Troubu předehřejte na 220 °C, plech vyložte pečicím papírem. V mixéru 5 minut hněťte mouku s práškem do pečiva a solí, přidejte máslo s mlékem, pokud těsto lepí, přidejte mouku.
4
Bochánek zpracujte rukama a pak jej na plechu vyválejte. Zastříkněte olejem a 10 minut pečte. Na pizze rozložte špenát, kedlubny i chřest, zakapejte smetanou, posypte sýry a pečte dozlatova. Ozdobte bazalkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Křupavá ryba s kedlubnou a petrželkovým pyré

Křupavá ryba s kedlubnou a…

Masové nudličky s kedlubnou

Masové nudličky s kedlubnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Pokrmy Chuťovky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chřest Hladká mouka Kedlubny Kuřecí vývar Máslo Mléko polotučné Olivový olej Pepř mletý Prášek do pečiva Ricotta Šalotka Špenát Sůl Sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč II.

Tuňáková pomazánka II.

Tuňáková pomazánka II.

Velikonoční mazanec bez vajec

Velikonoční mazanec bez vajec

Mleté maso zapečené s bramborem, těstovinou

Mleté maso zapečené s bramborem,…

Bramborovo vajíčková pomazánka

Bramborovo vajíčková pomazánka

Piškot s meruňkami a želatinou

Piškot s meruňkami a želatinou

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Krůtí na smetaně

Krůtí na smetaně

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

187
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
119
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
42
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
25
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Pizza s blumami a parmskou šunkou
Pizza s blumami a parmskou šunkou
Pizza s cuketou
Pizza s cuketou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s rozmarýnem
Pizza s rozmarýnem
Pizza se slaninou a smetanou
Pizza se slaninou a smetanou
  • Recepty.cz
  • Pizza s kedlubnou a chřestem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact