Vše dobře smícháme. Rozetřeme naolejovanou rukou (jinak se těsto lepí) na vymazaný (vysprejovaný) plech. Naklademe vším, co máme rádi a pečeme jako normální pizzu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
wendy
|27. 9. 2014 19:39
Dobry den,prosim vás těsto se nechava nakynout ?? děkuji za odpoved O:-)
possum *
|1. 12. 2006 12:42
:-)))) no jo, tady taky pouzivaji pita bread, muffin (anglicky, ne tu buchticku) a ruzne jine veci. Tohle testo ale chutna jako to kynute.;-)
ZDENA L
|1. 12. 2006 07:53
Tak já znám ještě rychlejší- dělá to moje známá- plech místo těsta vyloží toustovým chlebem a základ je hotov. Dál se postupuje běžným způsobem. Pizza je dobrá a bez "patlání".