Moje oblubene rohliky - najradsej ich mam s ciernymi olivami.
Uplne najradsej ich mam vsak upecene od mojej kamaratky Evky.
fafdafa
|3. 7. 2012 21:26
Povedlo se ! Jsou fakt výborný ' ;-) ;-) ;-) ;-)
šaman
|1. 9. 2011 09:27
radeji si udelej te pizzu totalni blnbost nechat kynout testo hodinu pokud neni v lednici 3 dny neni to ono spis to je jak moje babicka dela kolac hehehehe :-)
Tereza Kalkusová
|21. 2. 2010 13:32
ROHLÍKY JSOU VÝBORNÉ, JEN BUDU MUSET ZAPRACOVAT NA TVARECH. DÁVÁM VELKOU 1!
jana zamrzlova
|28. 12. 2007 18:31
rohlíky sú výborné ,cesto má skvelú chuť, len sa po nich zaprášilo.
Lenka Sedlářová
|29. 4. 2007 18:28
Jojo, jsem to já, díky za pochvalu. A tyhle rohlíky jsou moc dobré, zmizely rychleji, než trvala jejich výroba, vřele doporučuju. A ještě si udělejte sýrové rohlíčky s česnekem, taky dobrota.
Jana H.
|27. 4. 2007 15:27
Ahoj Lenko, jseš " maminka Lenka?"Jestli ano tak dík za stránky. Jsou moc pěkný. Jana H.
Lenka Sedlářová
|26. 4. 2007 20:24
Já jsem každý z těch šesti bochánků rozválela na kruh tlustý asi půl centimetru a rozkrájela na osm výsečí. Neměla jsem je všechny úplně stejné, ale vůbec to nevadilo.
Pepe Ipred
|26. 4. 2007 13:13
prosim vas muzete mi poradit? jak maji byt tluste a vysoke ty trojuhelnicky?
Lenka Sedlářová
|25. 4. 2007 17:39
Moc dobré. S těstem se dobře pracuje. Nechala jsem ho vymíchat v domácí pekárně, 100 g mouky jsem nahradila celozrnnou a rohlíčky jsou mňam mňam.
Heidy
|19. 11. 2006 23:24
Paní Jarmilo - moc děkuji. Z opatrnosti jsem vyrobila pouze z poloviny dávky a během 5. minut manžel se synem nenechali ani drobek. Potírala jsem pouze mlékem a bylo to vynikající. Zítra peču znovu a chceme vyzkoušet různé slané varianty - s nivou,česnekem... Všem doporučuji !
Ivana Přikrylová
|18. 10. 2006 11:46
Jaruško děkuji za upřesnění, určitě vyzkouším a díky za recept
Jarmila Vaľová
|17. 10. 2006 22:09
Ivanka tých rožkov by malo vyjsť 8 z každého bochníka a sú naozaj vynikajúce.Hlavne na druhý deň(ked zostanú dám ich do sáčka) ráno s čajom.
Ivana Přikrylová
|17. 10. 2006 19:46
Kolik z každého bochníku vykrájíme trojúhelníků? Jinat to vypadá skvěle.
Věra
|17. 10. 2006 11:39
Moc pěkný recept. Musím vyzkoušet, ochucené těstíčko musí mít moc dobrou chuť. No a rovnou bych mohla upéci sladké, např. tvarohové rohlíčky s rozinkama a může přijít návštěva... to jsem se zase navnadila. Díky za inspiraci.