Nechte vykynout, vyjde asi 6 pizz jako talíř, opékejte na grilu. Nejdřív 1 stranu potřete olejem a dáme na gril. Po opečení do křupava, potřeme druhou stranu olejem a otočíme. Na opečenou stranu klademe (salám, sýr, ovoce, zeleninu, pomazánky, atd.)
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
visa
|23. 7. 2014 20:22
si děláte prdel, to je recept??
marcel
|3. 8. 2007 08:39
no ja som to skusal no nebola velmi dobra !!!!
Anonym
|24. 4. 2006 15:52
Když pizzu přiklopíte třeba velkou pokličkou, můžete ji udělat rovnou obloženou a bez otáčení.Ještě lépe to jde na kameni.Máme to vyzkoušené.Je to jako z pece - výborné.