 
                    
                 
 
            
         
            
        Jak má být asi těsto na plechu tlusté? Děkuji
Recept je opsaný od DEmanuela Riddiho, ale ten dělal půlku pizzy s ančovičkami = Napolitana.
Pizza je skvělá, nenáročná na přípravu.dik za recept.
Výborná pizza s křupavou kůrčičkou. Doporučuju!
Těsto je výborné, do rajčatového základu jsem přidala ještě trochu česneku a sušené bazalky, bohužel nemám čerstvou. Dělala jsem z poloviční dávky, byly z toho dva velké plechy krásně tenučké, křupavé pizzy.
ančovičky?
 
            
        :-) super
:-) super
Takhle by měl vypadat recept na pizzu. Doporučuji ještě použít hladkou mouku 00 Extra, do račatové směsi dát trochu oregána a pro fajnšmejkry posypat plech mletou kukuřičnou krupicí. Hodně zdaru při pečení :-)
 
                    
                 
                    
                 
                     
                     
                     
                     
                     
                    