Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme kostku cukru a necháme vzejít kvásek, který necháme v teple vykynout. Do mísy prosijeme mouku, sůl a sodu, přidáme vykynutý kvásek, jogurt a olej. Zaděláme těsto a necháme vykynout.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdenka
|12. 2. 2015 17:38
Ahojky recept je moc dobrý a doporučuji ho všem kdo jsou na této stránce ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
pizzaluda
|4. 2. 2015 18:55
Zdravíčko moc děkuju za recept :-)) lagoše byli fakt ňamkové
Ale do italske pizzy se nedava bily jogurt..kdyz olej tak olivovy.. a misto mleka se dava voda. ;-)
Chicago pizza ma podobnou recepturu jak ta italska az na olej ten neni olivovy..
pizzu delejte radsi na papitu a na mrizi a do pekace nalejt vodu 8-)
... pizzerie maj totiz parní trouby.. diky tomu testo je meke uvnitr a krupave na povrchu
pizzaluda
|4. 2. 2015 18:55
Zdravíčko moc děkuju za recept :-)) lagoše byli fakt ňamkové
Ale do italske pizzy se nedava bily jogurt..kdyz olej tak olivovy.. a misto mleka se dava voda. ;-)
Chicago pizza ma podobnou recepturu jak ta italska az na olej ten neni olivovy..
pizzu delejte radsi na papitu a na mrizi a do pekace nalejt vodu 8-)
... pizzerie maj totiz parní trouby.. diky tomu testo je meke uvnitr a krupave na povrchu
Vyzkoušela jsem tento recept na těsto, i když většinou dělávám jiné. Bylo trochu mazlavější, než jsem zvyklá, přidala jsem ještě mouku. Ale když jsem nechala dost dlouho vykynout a několikrát přetužila (propracovala), dělalo se s ním dobře. Z poloviční dávky jsem měla 12 langošů a chuťově byly OK.
barbora krsova
|15. 8. 2005 16:20
neznáte langoše ze strouhaních brambor
pavla kračmarová
|26. 3. 2005 17:04
jsem zvědavá budu je zkošet po prvé
Michal Fidrmuc
|19. 5. 2004 16:51
uvidíme zkusím to
Monika
|3. 3. 2004 18:54
Já nepouživám jogurt, ale místo mléka kefír. Těsto kyne 24h. v lednici a vydrží v ní týden. Langoše jsou výborné!!!