Ahojky recept je moc dobrý a doporučuji ho všem kdo jsou na této stránce ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Zdravíčko moc děkuju za recept :-)) lagoše byli fakt ňamkové Ale do italske pizzy se nedava bily jogurt..kdyz olej tak olivovy.. a misto mleka se dava voda. ;-) Chicago pizza ma podobnou recepturu jak ta italska az na olej ten neni olivovy.. pizzu delejte radsi na papitu a na mrizi a do pekace nalejt vodu 8-) ... pizzerie maj totiz parní trouby.. diky tomu testo je meke uvnitr a krupave na povrchu
Zdravíčko moc děkuju za recept :-)) lagoše byli fakt ňamkové Ale do italske pizzy se nedava bily jogurt..kdyz olej tak olivovy.. a misto mleka se dava voda. ;-) Chicago pizza ma podobnou recepturu jak ta italska az na olej ten neni olivovy.. pizzu delejte radsi na papitu a na mrizi a do pekace nalejt vodu 8-) ... pizzerie maj totiz parní trouby.. diky tomu testo je meke uvnitr a krupave na povrchu
Ten nej recept na pizza testo...Terezo kvasek se tvori cca pet az deset minut...nejlepsiii nekde v teple.. ;-)
MI JE CHUDNÁ :-) :-\
hmm vypadá to zajímavě... zkusím to ale ráda bych věděla jak se dlouho tvoří ten kvásek. :-\
já to zkusila a ještě nemám výsledek :-) ale doufám že sou výborné jak tu tvrdíte :-))
Co je to pizza mouka.8-)
Vyzkoušela jsem tento recept na těsto, i když většinou dělávám jiné. Bylo trochu mazlavější, než jsem zvyklá, přidala jsem ještě mouku. Ale když jsem nechala dost dlouho vykynout a několikrát přetužila (propracovala), dělalo se s ním dobře. Z poloviční dávky jsem měla 12 langošů a chuťově byly OK.
neznáte langoše ze strouhaních brambor
jsem zvědavá budu je zkošet po prvé
uvidíme zkusím to
Já nepouživám jogurt, ale místo mléka kefír. Těsto kyne 24h. v lednici a vydrží v ní týden. Langoše jsou výborné!!!