• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza chudobka
Napište svůj komentář k receptu

Pizza chudobka

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza chudobka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      cibule
    • česnek
    • kečup - jemný
    • 250
      g cihla
    • rostlinný olej
    • sůl
    • bílé pečivo z předešlého dne
    • 250
      g dietní salám
    • oregáno
    • 3
      ks rajčata
    • 1
      ks zelená paprika

Postup přípravy receptu

1
Pečivo podélně rozřízneme a poklademe na vymaštěný pekáč, upečenou stranou dolů tak, aby byl pokrytý celý pekáč, trochu osolíme. Pomažeme kečupem a přidáme rozmačkaný česnek, který rozetřeme po celém pekáči.
2
Na to dáme na kolečka rozkrájenou cibuli, poklademe salámem, na něj dáme na plátky nakrájená rajčata a papriky. Opět potřeme kečupem a dáme do trouby péct. Před dopečením posypeme nastrouhanou cihlou a necháme chvilku v troubě, až se cihla roztaví.
3
Množství ingrediencí je orientační. Na obrázku jsem rohlíky namočila do mléka, ale již bych nedoporučovala. Těsto se ještě nasáklo vodou, co pustila cibule a rajčata a papriky. Vrstva mohla být vyšší. Stačí, když jsou rohlíky pomazaný kečupem. Byl to nápad, co se starými rohlíky. Musí se to ještě vylepšit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Boloňská pizza

Boloňská pizza

Špenátová pizza s kozím sýrem

Špenátová pizza s kozím sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • holysmoke224
    holysmoke224 | 9. 3. 2023 11:54

    vypada to luxusne hned bych si kousek dal

  • Uživatel (#333076)
    Uživatel (#333076) | 10. 8. 2021 09:28

    proč?

  • Lalinka | 25. 12. 2012 11:49

    Na snídani to bodlo! ;-) rychlé, jednoduché a ta vůůně.. :-*

  • niobe nightingale | 6. 2. 2009 19:33

    doporučuju pasírovaná rajčata z dmka v bio kvalitě ve sklenici o objemu 0,7l - nejsou tak ostrá a kyselá jako obyčejný protlak, ale ani sladká jako kečup... bio je prostě bio :)

  • Di - | 6. 2. 2009 19:23

    Jakoukoliv rajčatovou omáčku nebo pouze protlak, který si ochutíte podle svého.

  • Blažena Halušková | 6. 2. 2009 18:29

    Také musím dát jedničku; použila jsem variantu Míly Veselé. Byla to směs co dům dal. Jenom manžel si posteskl, že po tom kečupu je to moc "sladké". Tak nevím. Co by tam šlo dát místo kečupu?

  • niobe nightingale | 30. 1. 2009 22:28

    parádní! až mě překvapilo, jak chutnala xD moc vynikají recept na zbavení se staršího pečiva. díky za recept ;-)

  • Olga . | 8. 12. 2008 11:25

    Jano H., je-li to Váš nápad, tak blahopřeji! Česnek jsem rozmíchal v kečupu a použil Mozzarellu...

  • Olga . | 8. 12. 2008 11:24

    Jano H., je-li to Váš nápad, tak blahopřeji! Česnek jsem rozmíchal v kečupu a použil Mozzarellu...

  • Baja | 18. 9. 2006 10:55

    Taky mi pořád přebývají rohlíky i když často melu na strouhanku. Zkusila jsem tedy tuto pizzu a dětem moc chutnala. Velmi dobrý nápad. Budu dělat častěji.

  • Monika | 18. 1. 2006 16:06

    Dělávám také. Souhlasím s Janou W. - nelze odhadnout spotřebu rohlíků. Když mi zbyde nějaký rohlík, nakrájím na kostičky a dám do mražáku. Když se kostičky nahromadí, namočím do mléka a klidně přidám i chleba (na kostičky). Nešetřím kořením.Dám na pečící papír na plechu, předpeču a obložímjako pizzu. Zapeču znova, pak jen posypu sýrem (moc dobré je Niva+cihla) a pod to někdy dám najemno nakrájenou cibulku popř. zelené bylinky. Rodinka má nejraději vlažnou verzi - dobře se drží v ruce.

  • Mila Veselá | 18. 1. 2006 12:29

    U nás tomu říkáme Rohlíková pizza. Ale rohlíky krájím na kostky (asi jako do knedlíků). V míse smíchám s kořením na pizzu, bazalku, oregano, co kdo rád, k tomu na kousky nakrájenou uzeninu (třeba taky zbytek), mlůže být kousek nějaké zeleniny hrášek, paprika, brokolice,.. - dopředu uvařit). Nasypu na plech a zeleju vajíčkem s mlékem. Vajíčka stačí klidně jen 2 na plech a víc mléka, aby rohlíky byly vlhké. Povrch pocákám kečupem a bohatě zasypu sýrem. V troubě se to krásně speče. Voní to jak pizza, chutná to jak pizza je to raz dva !

  • Jana Wernischova | 23. 11. 2005 11:17

    Oceňuju nápad. Rohlíky už mi lezou krkem - člověk aby měl skleněnou kouli aby vytušil, kolik jich má koupit, buď chybí nebo přebývají a strouhankou už bych pomalu řeku zastavila. Sice to často řeším stylem rohlíky (a pečivo vůbec) do mrazáku - z mrazáku, ale tohohle nápadu se stejně chytnu, je aktuální. Aspoň u nás.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé pečivo Česnek Cibule Cihla Dietní salám Kečup - jemný Oregáno Rajčata Rostlinný olej Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Linecký koláč s jablky a drobenkou

Linecký koláč s jablky a drobenkou

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Brokolicová polévka bez smetany

Brokolicová polévka bez smetany

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Jidáše - sádlové

Jidáše - sádlové

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…

Francúzska cibuľová polievka

Francúzska cibuľová polievka

Pečené kuře s čočkou beluga

Pečené kuře s čočkou beluga

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

186
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…
78
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená na medu…
45
Foie gras
Foie gras
28
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Zpřetrhejte řetězy tyranů i všednosti! Tahle dobrodružství vyladí zvuk vašeho podzimu

Zpřetrhejte řetězy tyranů i všednosti! Tahle dobrodružství vyladí zvuk vašeho podzimu

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Pizza bolognese
Pizza bolognese
Pizza čtyř chutí
Pizza čtyř chutí
Pizza chléb po našem
Pizza chléb po našem
Pizza Karantena
Pizza Karantena
Pizza Leo
Pizza Leo
Pizza Margherita
Pizza Margherita
  • Recepty.cz
  • Pizza chudobka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact