• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pizza chléb po našem
Napište svůj komentář k receptu

Pizza chléb po našem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza chléb po našem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 280
      ml voda
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 480
      g hladká mouka
    • 0,25
      kostka droždí

Postup přípravy receptu

1
Pekárna na program těsto. Vykynuté těsto vyndáme na vál. Rozkrojíme na 2 části a každý díl vyválíme na placku. Potřeme kečupem s česnekem, solí a pepřem nebo použijeme domácí lečo třeba i s houbami, poklademe salámem, sýrem... nebo čímkoliv jiným. Srolujeme a každý "závin" vložíme na délku do pekárny. Háky jsou vyndané. Povrch potřeme olejem a posypeme grilovacím kořením. Zapneme na 2 minutky pekárnu na program pečení. Vypneme a necháme asi 15 min. kynout. Potom zapneme pekárnu znovu na program pečení a necháme upéct. Délka pečení 60 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 10:00

    timto zpusobem http://www.recepty.cz/recept/slana-babovka-s-paprikou-a-uzenym-syrem-145463

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 09:54

    muzete dat zavin pect do babovkove formy. trouba predehrata na 180-200°C po dobu 40-45 minut :-)

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 09:52

    udelate klasickym postupem testo, nechate kynout. Muzete udelat jeden trochu delsi zavin a dat jej upect do babovkove formy. Anebo do chlebickove formy. teplota 180-200 °C po dobu 40-45 minut. :-)

  • MJG | 5. 10. 2015 11:25

    A co kdyz nemam pekarnu, jak to upect???

  • mirek | 20. 11. 2011 11:33

    vynikajicí jen se po nim zaprášilo jak byl dobrý

  • ixi
    ixi | 31. 3. 2011 01:35

    Bezva!!! A moooc chutne!!

  • Jana P. | 1. 1. 2009 15:39

    http://www.mamincinyrecepty.cz/chleb/pizza-chleb Tady máte obrázky

  • Gábina H | 9. 12. 2008 14:35

    Podle obrázku bych řekla, že do pekárny vložíte oba záviny. Zapnutí na 2 minuty pečení je asi kvůlui tomu, aby se pekárna zahřála a těsto mohlo opět trochu vykynout. Pak se zapne pečení a chleba(oba záviny) se dopeče.

  • lenka galvasová | 7. 12. 2008 17:45

    Recept vypadá slibně,ale konec jsem trochu nepochopila...zapneme na 2 minuty-tzn.každý zvlášt´?kynout(posléze)znamená-nechat v pekárně?a nakonec,když se peče na závěr-každý kousek zvlášt´?děkuji za odpověd´

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Z mouky/obilovin Svačina Pečení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Rostlinný olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené flíčky se šunkou

Zapečené flíčky se šunkou

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Tvarohové koláče

Tvarohové koláče

Tvarohový dort se strouhanou čokoládou

Tvarohový dort se strouhanou čokoládou

Paprikový utopenec

Paprikový utopenec

Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Zdravé lívance z ovesných vloček

Zdravé lívance z ovesných vloček

Jednoduchá vločková polévka

Jednoduchá vločková polévka

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
28
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
28
Knedlíky s pečeným masem
Knedlíky s pečeným masem
26
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
23
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Svatý Václav slavil čtvrtstoletí: Slováček přišel na svíčkovou! A Dejdar jako „výčepák“

Svatý Václav slavil čtvrtstoletí: Slováček přišel na svíčkovou! A Dejdar jako „výčepák“

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

Další doporučené recepty:

Pizza – Langoše
Pizza – Langoše
Pizza bolognese
Pizza bolognese
Pizza čtyř chutí
Pizza čtyř chutí
Pizza chudobka
Pizza chudobka
Pizza Karantena
Pizza Karantena
Pizza Leo
Pizza Leo
  • Recepty.cz
  • Pizza chléb po našem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact