• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pizza chléb po našem
Napište svůj komentář k receptu

Pizza chléb po našem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza chléb po našem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 280
      ml voda
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 480
      g hladká mouka
    • 0,25
      kostka droždí

Postup přípravy receptu

1
Pekárna na program těsto. Vykynuté těsto vyndáme na vál. Rozkrojíme na 2 části a každý díl vyválíme na placku. Potřeme kečupem s česnekem, solí a pepřem nebo použijeme domácí lečo třeba i s houbami, poklademe salámem, sýrem... nebo čímkoliv jiným. Srolujeme a každý "závin" vložíme na délku do pekárny. Háky jsou vyndané. Povrch potřeme olejem a posypeme grilovacím kořením. Zapneme na 2 minutky pekárnu na program pečení. Vypneme a necháme asi 15 min. kynout. Potom zapneme pekárnu znovu na program pečení a necháme upéct. Délka pečení 60 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 10:00

    timto zpusobem http://www.recepty.cz/recept/slana-babovka-s-paprikou-a-uzenym-syrem-145463

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 09:54

    muzete dat zavin pect do babovkove formy. trouba predehrata na 180-200°C po dobu 40-45 minut :-)

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 09:52

    udelate klasickym postupem testo, nechate kynout. Muzete udelat jeden trochu delsi zavin a dat jej upect do babovkove formy. Anebo do chlebickove formy. teplota 180-200 °C po dobu 40-45 minut. :-)

  • MJG | 5. 10. 2015 11:25

    A co kdyz nemam pekarnu, jak to upect???

  • mirek | 20. 11. 2011 11:33

    vynikajicí jen se po nim zaprášilo jak byl dobrý

  • ixi
    ixi | 31. 3. 2011 01:35

    Bezva!!! A moooc chutne!!

  • Jana P. | 1. 1. 2009 15:39

    http://www.mamincinyrecepty.cz/chleb/pizza-chleb Tady máte obrázky

  • Gábina H | 9. 12. 2008 14:35

    Podle obrázku bych řekla, že do pekárny vložíte oba záviny. Zapnutí na 2 minuty pečení je asi kvůlui tomu, aby se pekárna zahřála a těsto mohlo opět trochu vykynout. Pak se zapne pečení a chleba(oba záviny) se dopeče.

  • lenka galvasová | 7. 12. 2008 17:45

    Recept vypadá slibně,ale konec jsem trochu nepochopila...zapneme na 2 minuty-tzn.každý zvlášt´?kynout(posléze)znamená-nechat v pekárně?a nakonec,když se peče na závěr-každý kousek zvlášt´?děkuji za odpověd´

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Z mouky/obilovin Svačina Pečení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Rostlinný olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Kuřecí čína s ananasem

Kuřecí čína s ananasem

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Dortíčky se šlehačkou

Dortíčky se šlehačkou

Celer z trouby

Celer z trouby

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Sýrovo-šunková pomazánka

Sýrovo-šunková pomazánka

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
16
Jednoduchý pečený losos
Jednoduchý pečený losos
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Lela po operaci synka (6 měsíců): Konečně dobré zprávy!

Lela po operaci synka (6 měsíců): Konečně dobré zprávy!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Pizza – Langoše
Pizza – Langoše
Pizza bolognese
Pizza bolognese
Pizza čtyř chutí
Pizza čtyř chutí
Pizza chudobka
Pizza chudobka
Pizza Karantena
Pizza Karantena
Pizza Leo
Pizza Leo
  • Recepty.cz
  • Pizza chléb po našem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact