• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Pizza chléb po našem
Napište svůj komentář k receptu

Pizza chléb po našem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza chléb po našem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 280
      ml voda
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 480
      g hladká mouka
    • 0,25
      kostka droždí

Postup přípravy receptu

1
Pekárna na program těsto. Vykynuté těsto vyndáme na vál. Rozkrojíme na 2 části a každý díl vyválíme na placku. Potřeme kečupem s česnekem, solí a pepřem nebo použijeme domácí lečo třeba i s houbami, poklademe salámem, sýrem... nebo čímkoliv jiným. Srolujeme a každý "závin" vložíme na délku do pekárny. Háky jsou vyndané. Povrch potřeme olejem a posypeme grilovacím kořením. Zapneme na 2 minutky pekárnu na program pečení. Vypneme a necháme asi 15 min. kynout. Potom zapneme pekárnu znovu na program pečení a necháme upéct. Délka pečení 60 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 10:00

    timto zpusobem http://www.recepty.cz/recept/slana-babovka-s-paprikou-a-uzenym-syrem-145463

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 09:54

    muzete dat zavin pect do babovkove formy. trouba predehrata na 180-200°C po dobu 40-45 minut :-)

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 09:52

    udelate klasickym postupem testo, nechate kynout. Muzete udelat jeden trochu delsi zavin a dat jej upect do babovkove formy. Anebo do chlebickove formy. teplota 180-200 °C po dobu 40-45 minut. :-)

  • MJG | 5. 10. 2015 11:25

    A co kdyz nemam pekarnu, jak to upect???

  • mirek | 20. 11. 2011 11:33

    vynikajicí jen se po nim zaprášilo jak byl dobrý

  • ixi
    ixi | 31. 3. 2011 01:35

    Bezva!!! A moooc chutne!!

  • Jana P. | 1. 1. 2009 15:39

    http://www.mamincinyrecepty.cz/chleb/pizza-chleb Tady máte obrázky

  • Gábina H | 9. 12. 2008 14:35

    Podle obrázku bych řekla, že do pekárny vložíte oba záviny. Zapnutí na 2 minuty pečení je asi kvůlui tomu, aby se pekárna zahřála a těsto mohlo opět trochu vykynout. Pak se zapne pečení a chleba(oba záviny) se dopeče.

  • lenka galvasová | 7. 12. 2008 17:45

    Recept vypadá slibně,ale konec jsem trochu nepochopila...zapneme na 2 minuty-tzn.každý zvlášt´?kynout(posléze)znamená-nechat v pekárně?a nakonec,když se peče na závěr-každý kousek zvlášt´?děkuji za odpověd´

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Z mouky/obilovin Svačina Pečení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Rostlinný olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávové slzičky

Kávové slzičky

Svíčková z kuřete

Svíčková z kuřete

Okurkový salát alá tzatziky

Okurkový salát alá tzatziky

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Česnečka z Vysočiny

Česnečka z Vysočiny

Vídeňská cibulka

Vídeňská cibulka

Jednoduché tiramisu

Jednoduché tiramisu

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Mayská horká čokoláda s chilli

Mayská horká čokoláda s chilli

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

105
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
59
Dýňová tortila
Dýňová tortila
48
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
42
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
41
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Další doporučené recepty:

Pizza – Langoše
Pizza – Langoše
Pizza bolognese
Pizza bolognese
Pizza čtyř chutí
Pizza čtyř chutí
Pizza chudobka
Pizza chudobka
Pizza Karantena
Pizza Karantena
Pizza Leo
Pizza Leo
  • Recepty.cz
  • Pizza chléb po našem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact