Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí (mimo oliv) tak, aby se droždí nedotýkalo tekuté části. Nastavíme velikost 1, program SPRINT (pekárna ETA). Po zaznění zvukového signálu přidáme olivy nakrájené na kroužky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
concept
|27. 5. 2011 17:42
vela vody, kratky cas, malo cukru
dajte iba 325 ml vody, 1 cajovu lyzicku cukru a program dajte zakladny, viac prepeceny, 750g.
Jana G
|15. 2. 2008 15:04
Dělala jsem včera. Je fakt, že už jsem měla lepší. Ale nemůžu si stěžovat, že by se nepovedl. Dala jsem místo kukuřičné krupice celozrnnou mouku a dalo se.Příště dám vícero oliv.
Jana Hrubcová
|29. 3. 2007 15:28
tohle byl zatím můj první nepovedený pokus.Hutný silná až tvrdá kůrka s tvrdou kukuřičnou krupicí uvnitř.Taky jsem se držela receptu jako Mirek ,ale byl to první který se nedal jíst.
Mirek
|29. 3. 2007 12:14
Dopadlo to hrozně.Celé zdrcnuté.Držel jsem se přesně receptu.
vlasta
|8. 9. 2006 09:59
pekla jsem ho včera, místo kukuřičné krupice jsem dala pohankovou a mohu všem doporučit. Byl to můj první pokus na program SPRINT a byla jsem velmi mile překvapena jak strukturou, tak chutí chleba.
Abies Alba
|22. 5. 2006 12:04
ivanko, to je zajímavá varianta, určitě se do toho někdy pustím. :o)
ivanka
|28. 4. 2006 08:50
znam..delala jsem,ale pridala jsem jeste nahrubo salam a jednu malou jarni cibulku na kolecka...nadherne to vonelo..je to vynikajici,vyzkousejte