Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
víťa
|13. 3. 2011 18:00
jak jako 250 ks pizza mouky to jako 250g a stačí hladká mouky???
Tereza J.
|6. 10. 2008 21:03
V obchode dostať kilové balenie múky na pizzu, je to tak označená, teda ako Pizzová múka.
terza cebáková
|6. 10. 2008 15:04
co je to Pizza mouka????
Anonym
|22. 1. 2007 15:10
140g vody je 140ml vody.
Anonym
|10. 12. 2006 11:23
Naváží se to zcela lehce. Na váhu dáte sklenici odvážíte ji a pak do ní nalijete požadované množství vody. Sklenice váží například 100g + 140g vody tak celkem 240g.
Anonym
|10. 12. 2006 08:14
Jak se naváží 140g vody? Nemá to být ml?
jaja 13
|26. 6. 2006 05:43
Viděla jsem ji jen v Globusu. Klidně to udělej z hladké 00.
Anonym
|24. 6. 2006 21:51
Kde se dá , prosím Vás, sehnat hladká Pizza mouka?Děkuji
Bronislava Hrňová
|22. 6. 2006 14:58
ještě jsem si vzpomněla, z tohoto těsta dělám i langoše. Po vykynutí udělám bochánky, přikreju utěrkou a nechám ještě chvíli kynout. Potom vytáhnu na placku a smažím. Chce to plavat v oleji, já si to zjednodušuji tak, že smažím ve fritovacím hrnci, z kterého vydělám košík. Placka plave, takže se spirálou to nic nedělá. Po usmažení dát na ubrousek odkapat. Potřít: trochu vody, sůl a rozetřený česnek - toto vše smíchat. Ozdobíme kečupem a strouhaným sýrem.
Bronislava Hrňová
|22. 6. 2006 14:50
Takto připravenou placku potřu kečupem a nanesu: koupené zeleninové lečo smíchané ještě s cibulí nakrájenou na kolečka a nakrájenou šunkou nebo jiným salámem. Posypu strouhaným sýrem a peču. Mám zkušenost, že vrchní vrstva není díky leču tak suchá.